Μπόκα Τζούνιορς: Πήραν το πρωτάθλημα και… έλουσαν τον προπονητή! (video)

H Μπόκα Τζούνιορς κατέκτησε το πρωτάθλημα Αργεντινής καθώς νίκησε 1-0 τη Χιμνάσια λα Πλάτα στο Μπομπονέρα, την ίδια ώρα που η Ρίβερ έμενε στο 1-1 με την Ατλέτικο στο Τουκουμάν και οι παίκτες της το έριξαν στο χορό στα αποδυτήρια της ομάδας στο γήπεδο του Μπουένος Άιρες.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Ο Φράνκο Σολδάνο ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα των σενέισες και μάλιστα έχασε σπουδαία ευκαιρία να σκοράρει. Παραχώρησε στο 69ο λεπτό τη θέση του στον Ουαντσόπε Άμπιλα, ο οποίος με τη σειρά του έδωσε την ασίστ στον Κάρλος Τέβες για να πετύχει ο Απάτσε το γκολ τίτλου.

Ο 25χρονος Αργεντινός φορ, ο οποίος αγωνίζεται στην πρωταθλήτρια Αργεντινής ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, πήγε στη συνέντευξη Τύπου του προπονητή, Μιγκέλ Άνχελ Ρούσο και μαζί με τους συμπαίκτες του Μαρσέλο Ουέιγκαντ, Κάρλος Ισκιερδός, Εμανουέλ Μας και Νικολάς Καπάλδο (είχε παίξει στο φιλικό με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη το 2017 και θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Μπόκα) τον έλουσαν με νερό.

powered by Rubicon Project
Μάλιστα ο Φράνκο Σολδάνο ήταν αυτός που έριξε το παγωμένο νερό από τον κουβά στο κεφάλι του προπονητή σε πανηγυρική διάθεση.
Δείτε το video:

To Top