Μπόκα Τζούνιορς – Φλουμινένσε: Xωρίς αλκόολ οι οπαδοί στον τελικό του Libertadores

Μπόκα και Φλουμινένσε θα κοντραριστούν στον τελικό του Libertadores που θα διεξαχθεί στο «Μαρακανά» στις 4 Νοεμβρίου, με τον δήμαρχο του Ρίο ντε Τζανέιρο να απαγορεύει το αλκόολ γύρω από το γήπεδο.
Μπόκα Τζούνιορς και Φλουμινένσε θα βρεθούν αντιμέτωπες στον τελικό του CONMEBOL Libertadores που θα διεξαχθεί στο «Μαρακανά» στις 4 Νοεμβρίου, με τον δήμαρχο του Ρίο ντε Τζανέιρο να απαγορεύει οριστικά τα αλκοολούχα ποτά γύρω από το γήπεδο πριν και μετά τον μεγάλο τελικό.

Ο συγκεκριμένος νόμος προβλέπεται σε διάταγμα που δημοσιεύθηκε την Πέμπτη (26/10) στην Επίσημη Εφημερίδα του Δημάρχου του Ρίο ντε Τζανέιρο, Εντουάρντο Πάες, ο οποίος εξήγησε ότι η διατήρηση της δημόσιας τάξης αποτελεί ευθύνη του δήμου και ότι η εγγύηση της ασφάλειας σε αθλητικές εκδηλώσεις είναι δημόσιου συμφέροντος και «δικαίωμα οπαδού».

Αξίζει να σημειωθεί πως τόσο οι οπαδοί της Φλουμινένσε όσο και εκείνοι της Μπόκα έχουν ήδη εξαντλήσει τα εισιτήρια που δικαιούνται για τον μεγάλο τελικό. Δημοσιεύματα στην Αργεντινή αναφέρουν πως μεγάλη μερίδα Αργεντινών οπαδών αναμένεται να πάει στο Ρίο ντε Τζανέιρο, ακόμη και χωρίς εισιτήρια.

To Top