Μπόλονι για τους παίκτες: “Ναι, υπήρχαν εντάσεις…” (video)

Ο Λάζλο Μπόλονι μίλησε στην κάμερα της NOVA και αναφέρθηκε στο άσχημο κλίμα που υπάρχει μέσα στην ομάδα. Ο Ρουμάνος τεχνικός του Παναθηναϊκού παραδέχθηκε πως υπήρχαν εντάσεις αλλά υποστήριξε πως τα προβλήματα λύθηκαν. 

Στο πρώτο κομμάτι της τοποθέτησής του, ανέφερε τα εξής: «Στο σύντομο διάστημα που πέρασε υπήρξαν κάποιες εντάσεις. Εγιναν οι αλλαγές στο ιατρικό τιμ, έγιναν και μεταγραφές… Κατά τη γνώμη μου αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξουν κάποιες σκέψεις, όχι σωστές. Μερικές φορές γράφηκαν πράγματα που ξεπέρασαν κάποια πραγματικότητα. Οτιδήποτε πρόβλημα υπήρχε, έχει εντελώς καλυφθεί.

 

Έχει εντελώς φτιαχτεί. Έχω δύο μηνύματα σχετικά με αυτό: Το πρώτο είναι πως οι παίκτες μιλούν στον αγωνιστικό χώρο και εκεί πρέπει να μιλάνε. Στον αγωνιστικό χώρο. Το δεύτερο είναι πως όταν φτάνεις σε μια ξένη χώρα και όταν έχεις ένα πρόβλημα με τη γλώσσα… δεν ξέρω τα ελληνικά. Σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα πρέπει να μάθεις 80 ονόματα. Όνομα και επώνυμο. Μπορεί να κάνεις λάθη. Θέλω αυτό να είναι το μεγαλύτερό μου πρόβλημα, το πώς θα προφέρω τα ελληνικά ονόματα».

 Για την φυγή του Εμμανουηλίδη, είπε: «Όλοι αυτοί οι νέοι χρειάζονται παιχνίδια στα πόδια τους. Όταν έχεις τον Τάσο, τον Αϊτόρ, έναν καινούριο που ήρθε, τον Καμπετσή που παίζει πότε δεξιά και πότε αριστερά, περιμένουμε και τον Σαβιέ να γυρίσει. Είχαμε και τον Δημήτρη. Έξι. Είτε το θέλουμε είτε όχι ο παίκτης είναι κάπως… χωλός από αυτή την μεγάλη ύπαρξη λύσεων. Τον αγαπάμε τον Δημήτρη και θα θέλαμε να μείνει. Σχεδόν κλαίγοντας ζήτησε να φύγει από την διοίκηση του συλλόγου. Είναι συμπαθέστατος νέος, του εύχομαι πολύ καλή τύχη και αν πετύχει θα είναι καλό για τον Παναθηναϊκό».

To Top