Μπόλονι: «Ζήτησα από τη διοίκηση του ΠΑΟΚ την απόκτηση του Γιαννιώτα»

Ο Γιάννης Γιαννιώτας ήταν ένας από τους νεαρούς παίκτες που ξεχώρισε ο Λάζλο Μπόλονι στο διάστημα που ήταν προπονητής του ΠΑΟΚ. Αποκάλυψε μάλιστα πως το όνομα του ήταν μέσα στη λίστα που έδωσε στη διοίκηση του συμπολίτη για παίκτες που θα ήθελε να αποκτηθούν.

Ο Ρουμάνος προπονητής μίλησε στον Sentra 103,3 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους νεαρούς παίκτες που συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον του.

«Έχω ξεχωρίσει τον Παναγιωτούδη τον οποίο από ότι βλέπω τον έχουν ψιλοξεχάσει στον ΠΑΟΚ. Επίσης ο Βλαχοδήμος μου έχει κάνει πολύ καλή εντύπωση, όπως και ο Σάμαρης ο οποίος είχε ένα χαφ που μπορεί να φτάσει σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Ακόμη είχα ξεχωρίσει τον Βασιλείου του Λεβαδειακού και τον Γιαννιώτα του Άρη. Όταν ήμουν στον ΠΑΟΚ είχε δώσει μια λίστα στην διοίκηση με τα αυτά τα ταλέντα, αλλά είχαμε οικονομικά προβλήματα και δεν μπορούσαμε να τους αποκτήσουμε”, επεσήμανε και συμπλήρωσε: “Εδώ θέλω να πω γιατί οι ομάδες στην Ελλάδα δεν επενδύουν στα ταλέντα που υπάρχουν, ειδικά τώρα που υπάρχει η κρίση; Ο Ολυμπιακός δεν έχει αντίπαλο. Πιστεύω ότι και οι οπαδοί θα προτιμούσαν να δουν τα δικά τους παιδιά και θα καταλάβαιναν. Αυτό θα βοηθούσε να αναδειχθούν και νέα ταλέντα».

To Top