Μπόλονι και Τσιρίλο για Άρη και… κακό ΠΑΟΚ

Μετά τον αγώνα με την Ουντινέζε ο Λάσλο Μπόλονι και ο Μπρούνο Τσιρίλο αναφέρθηκαν τόσο στο παιχνίδι με τον Άρη, όσο και στον… κακό ΠΑΟΚ, όπως παραδέχθηκαν οι περισσότεροι, με την εμφάνιση που πραγματοποίησε την Πέμπτη.

Ο Μπρούνο Τσιρίλο αφού αναφέρθηκε στο παιχνίδι της Ιταλίας παρέλειψε να στρέψει πλέον την προσοχή στο ντέρμπι με τον Άρη. Ο Ιταλός αμυντικός τόνισε ότι: «Το αποτέλεσμα με αφήνει ικανοποιημένο. Έχουμε μία εβδομάδα να σκεφτούμε το παιχνίδι και μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση μέσα στην Τούμπα».

Αναφορικά με το αν ήταν ιδιαίτερο παιχνίδι για τον ίδιο, απάντησε: «Σίγουρα ήταν κάτι ιδιαίτερο, αλλά δεν αποτέλεσε κάποιο ισχυρό κίνητρο. Αισθάνθηκα χαρούμενος που έβλεπε όλη η Ιταλία το παιχνίδι, αλλά ήμουν ο ίδιος που έχετε δει και στην Ελλάδα».

Ο Ιταλός έδειξε ότι σκέφτεται προς το παρόν, μόνο τον Άρη «Έχουμε μία εβδομάδα να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε καλύτερα. Όμως, μπροστά μας έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι με τον Άρη, ένα ντέρμπι, το οποίο θέλουμε να κερδίσουμε».

Την ίδια ώρα, ο προπονητής του ΠΑΟΚ Λάσλο Μπόλονι ρωτήθηκε αν πιστεύει ότι η χθεσινή ήταν η χειρότερη φετινή εμφάνιση του ΠΑΟΚ στην  Ευρώπη. Ο Ρουμάνος προσπάθησε να σώσει τα… προσχήματα και τις εντυπώσεις και απάντησε ότι: «Ο ΠΑΟΚ είναι ένα βήμα από το να κάνει την καλύτερη ευρωπαϊκή πορεία της ιστορίας του. Δεν κάναμε φανταστικό παιχνίδι, αλλά ας μη λέμε άσχημα πράγματα. Παίζει η 3η  ομάδα της Ελλάδος με την 3η-4η της Ιταλίας».

 

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top