«Μπόμπες», Ολυμπιακοί Αγώνες και Φόρμουλα 1…

Απ’ όλα έχει το σημερινό «μενού», που περιλαμβάνει το Γκραν πρι Ουγγαρίας στη Φόρμουλα 1, την πρεμιέρα των αγώνων μπάσκετ ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά και ποδοσφαιρική δράση στη Βόρεια και Κεντρική Ευρώπη…

Στον αγώνα της Φόρμουλα 1 στην Ουγγαρία, το Betarades.com προτείνει μεταξύ άλλων να τερματίσει ο (2ος στην εκκίνηση) Γκροζάν ψηλότερα από τον Αλόνσο (ενδεικτική απόδοση 1,75), να τερματίσει ο Ρόσμπεργκ ψηλότερα από τον Πέρες (ενδεικτική απόδοση 1,85), καθώς επίσης να πλασαριστούν στο «τοπ 3» ο Τζένσον Μπάτον (2,75) ή ο Κίμι Ράικονεν (2,75).

Διαβάστε τις αναλύσεις των προτάσεων για το Γκραν πρι της Φόρμουλα 1!

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, έχουμε τζάμπολ στο τουρνουά μπάσκετ των ανδρών. Το Betarades.com προτείνει ποντάρισμα υπέρ των αουτσάιντερ, δηλαδή υπέρ της Γαλλίας που προσφέρεται με πλεονέκτημα +25,5 πόντους απέναντι στην πανίσχυρη ομάδα των ΗΠΑ (ενδεικτική απόδοση 1,90), αλλά και υπέρ της διοργανώτριας Βρετανίας, που παίζεται με πλεονέκτημα +13 πόντους κόντρα στη Ρωσία (ενδεικτική απόδοση 1,83).
Εξάλλου, στο μεταμεσονύχτιο παιχνίδι Αργεντινή – Λιθουανία προτείνεται το «under 165 πόντους», με ενδεικτική απόδοση 1,83.

Μάθετε τα πάντα για τους σημερινούς αγώνες του Ολυμπιακού τουρνουά μπάσκετ!

Στο ποδόσφαιρο, η πρόταση της ημέρας έρχεται από το Βέλγιο και είναι ο «άσος» στο Σταντάρ Λιέγης – Βάρεγκεμ (1,75), ενώ πιθανές «μπόμπες» που υπόσχονται μεγάλα κέρδη είναι το «Χ2» στο Γιουνγκ Μπόις – Τουν στην Ελβετία (2,24), αλλά και το «Χ2» στο Κόνγκσβινγκερ – Ουλ Κίσα στη Β’ Νορβηγίας (2,18).

Καλή επιτυχία και καλά κέρδη σε όλους!

To Top