Μπόνι: “Θέλω να δουλέψω κάποια στιγμή στον Άρη!”

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ο Μάριο Μπόνι, για να συμμετάσχει στο παιχνίδι των βετεράνων που θα γίνει αύριο (19.00) στο Αλεξάνδρειο. Ο Ιταλός για άλλη μια φορά εξέφρασε την αγάπη του για τον Άρη και είπε ότι θα ήθελε κάποια στιγμή να δουλέψει για τους κίτρινους, ακόμα και ως προπονητής!

Σε δηλώσεις που έκανε στο σάιτ “basketplus.gr” ο Μπόνι είπε πως “τι να πω για αυτήν την πόλη; Θα μπορούσα να ζήσω την υπόλοιπη ζωή μου. Δε θα ξεχάσω ποτέ τον Άρη και  τη σχέση που έχω με τους φιλάθλους. Έζησα σπουδαίες στιγμές και  θα μπορούσα να ξανάρθω” και πρόσθεσε: “Μόλις πέρσι σταμάτησα να παίζω, οπότε και συμπλήρωσα 31 χρόνια σαν παίκτης. Εργάζομαι στο SKY SPORTS της Ιταλίας και μιλάω με ανθρώπους όπως ο Μεσίνα, ο Σκαριόλο και άλλοι Ιταλοί. Η Ελλάδα ήταν πάντοτε για μένα αγαπημένος προορισμός. Λατρεύω την νυχτερινή Θεσσαλονίκη, αλλά τις γυναίκες αυτής της πόλης. Είμαι σε μια ομάδα στην Ιταλία, μένω στην Πιατσέντζα και προσπαθώ να την βοηθήσω. Η Ιταλία έχει πολλά κοινά με την Ελλάδα. Μιλήσαμε με τον Κολντεμπέλα και συμφωνήσαμε ότι θέλουμε να έρθουμε και οι δύο. Θέλω να δω γεμάτο το Αλεξάνδρειο και ας μην είναι μόνο για τον Άρη. Δεν έχω ξεχάσει τον παλμό της κερκίδας και κρίμα που θα μείνω μόνο για τρεις μέρες”.

Για τον Άρη είπε πως “έχουμε ζήσει σπουδαίες στιγμές με τον Άρη, αλλά ξέρω ότι έχει προβλήματα. Θα ήθελα να δουλέψω κάποια στιγμή σε αυτήν την ομάδα, γιατί  όχι και σαν προπονητής. Αρκεί να μου γίνει κάποια σοβαρή πρόταση. Οι ομάδες πρέπει να έχουν ανθρώπους που νοιάζονται για αυτές”.



To Top