ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπόνι: «Χρειάζεται ένας ισχυρός Άρης για να χτυπήσει την Αθήνα»

Ο Μάριο Μπόνι επισκέφθηκε την Ελλάδα μετά από αρκετούς μήνες και θυμήθηκε τις όμορφες στιγμές του με τον Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 101,7…

Για την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη:

Μετά από 16-17 μήνες κατάφερα και γύρισα στη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική και νιώθω πραγματικά σαν στο σπίτι μου. Μόλις πέταξα από την Μπολόνια και έφτασα στη Θεσσαλονίκη μύρισα τον αέρα της πόλης και λέω «εδώ είμαι στο σπίτι μου».

Για την Ιταλία και όσα έγιναν με τον κορωνοϊό:

Είχαμε πολλά προβλήματα και θανάτους. Τώρα γίνονται καλύτερα τα πράγματα. Ψάχνουν για δουλειές παντού τα καταστήματα και οι επιχειρήσεις και η οικονομία σε όλη Ευρώπη βελτιώνεται και αυτό είναι πολύ ευχάριστο.

Η επαφή του με το μπάσκετ σήμερα:

Δεν ήταν δυνατό να μπούμε στο γήπεδο. Είμαι στην ιταλική ομοσπονδία και μπόρεσα να δω το Φάιναλ 8 της Ιταλίας. Παρακολούθησα και το Φάιναλ 8 των Γυναικών, αλλά ως εκεί. Πλέον ο κόσμος μπορεί να έρχεται στο γήπεδο και είναι ωραίο να επιστρέφουμε στην κανονικότητα. Μακάρι να γυρνούσα στο παρκέ να παίξω, αλλά έχω ολοκληρώσει την καριέρα μου και πλέον παίζω τένις.

Για την κατάσταση στον Άρη και τι γνωρίζει:

Όλες οι ομάδες στην Ελλάδα έχουν οικονομικά προβλήματα και δεν έχουν το μπάτζετ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού. Δεν γνωρίζω σήμερα πολλά για τον Άρη, ελπίζω να συνεχίσει με τον κόσμο στο πλευρό του και να βρεθεί ένας άνθρωπος που θα έχει τα χρήματα για να βοηθήσει την ομάδα, να επενδύσει στον Άρη, στο μπάσκετ της Θεσσαλονίκης. Ο κόσμος είναι η καρδιά των ομάδων, όμως οι ιδιοκτήτες είναι οι… τσέπες. Χρειάζεται ένας ισχυρός Άρης για να χτυπήσει την Αθήνα.

Για τις ομοσπονδίες μπάσκετ σε κάθε χώρα:

Όλοι πρέπει να είναι μαζί και ενωμένοι. Πρέπει να υπάρχουν και αυτοί που θα βάζουν τα χρήματα.

Και κλείνοντας τραγούδησε μαζί με τα ηχητικά:

“Είναι τρελός ο Ιταλός! Πάμε Αρειανάρα!”

 

To Top