Μυλωνάς:«Στόχος το μετάλλιο στην Ουτρέχτη»

Ο Φώτης Μυλωνάς ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής των  επιτυχημένων Χειμερινών Αγώνων Κολύμβησης Βορείου Ελλάδας, που διεξήχθησαν στο Κολυμβητήριο της Καβάλας το περασμένο Σαββατοκύριακο(15 -16 Φεβρουαρίου).

Ο κολυμβητής του Άρη Θεσσαλονίκης με εξαιρετικές επιδόσεις στα 100μ. ελεύθερο και ύπτιο έπιασε τα όρια που τον οδηγούν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων/Κορασίδων που θα διεξαχθεί στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας.

Ο νεαρός κολυμβητής μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ για τις συνθήκες που επικράτησαν κατά τη διάρκεια των Αγώνων Κολύμβησης αλλά και για τους προσωπικούς τους στόχους. «Είμαι ικανοποιημένος από τις επιδόσεις μου. Έπιασα δύο όρια στο Χειμερινό Πρωτάθλημα παρά τις συνθήκες που γενικότερα υπάρχουν και παρότι το κλίμα  μέσα στο νερό ήταν ελαφρώς ψυχρό. Θεωρώ ότι εγώ και οι συναθλητές μου αντεπεξήλθαμε αρκετά καλά δεδομένων των δυσκολιών», για να εξηγήσει:

«Στόχος μου είναι το Πανευρωπαϊκό μετάλλιο, αλλά είμαι χαρούμενος, καθώς ουσιαστικά μπαίνω στη δεύτερη φάση της προετοιμασίας μου και αυτό μου δίνει το κίνητρο να δουλέψω ξανά ορισμένα πράγματα. Φυσικά μεγάλο ρόλο παίζουν οι γενικότερες συνθήκες  που επικρατούν στη Θεσσαλονίκη με τα κλειστά κολυμβητήρι , γιατί αυτό ανάγκασε τόσο εμένα, όσο και τους συναθλητές μου ν΄ αλλάζουμε ώρες και μέρη προπόνησης που ήταν και λόγος κάποιου μικρού αποσυντονισμού μας. Παρόλα αυτά έχουμε μπει και πάλι σε καλούς ρυθμούς και δουλεύουμε πολύ σκληρά, προσπαθώντας να μένουμε ανεπηρέαστοι από τα προβλήματα που επικρατούν στο χώρο».

To Top