Μυλωνά: «Ο πήχης είναι ψηλά, πάμε για νίκη και καλή εμφάνιση με τον Παναθηναϊκό»

Η Άννα Μυλωνά υπογράμμισε πως ο πήχης φέτος στο γυναικείο βόλεϊ του Άρη έχει τοποθετηθεί ψηλά και τόνισε πως με τον Παναθηναϊκό στόχος είναι εκτός από τη νίκη και η καλή εμφάνιση.

Η παίκτρια του Άρη τόνισε στο Yellow Radio 101,7 FM:

Για τα παιχνίδια με Μαρκόπουλο και Παναθηναϊκό στην Αθήνα: Tαξιδέψαμε από την Τρίτη για αυτό το τετραήμερο. Η χθεσινή μας νίκη μας έκανε πάρα πολύ χαρούμενες. Μετά από μία ήττα στην Σαντορίνη καταφέραμε να αντιδράσουμε άμεσα σε έναν πολύ δύσκολο αγώνα. Κρατήσαμε χαρακτήρα και φέραμε ένα θετικό αποτέλεσμα που μας κρατάει δυνατές στο παιχνίδι και τους στόχους μας.

Για το κακό ξεκίνημα: Ξεκινήσαμε με ένα σετ στο οποίο κάναμε πολλά λάθη. Το διαχειριστήκαμε, πιέσαμε τις αντιπάλους και περιορίσαμε τις επιθετικές τους λύσεις και καταφέραμε να πάρουμε την νίκη.

Για το ματς με τον Παναθηναϊκό: Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ο Παναθηναϊκός είναι μία δύσκολη ομάδα και φάνηκε από τον πρώτο γύρο. Παρόλα αυτά ελπίζουμε να διαχειριστούμε την κούραση μας και την διαδικασία του παιχνιδιού, και ότι κάναμε στην προπόνηση να το βγάλουμε στο γήπεδο. Στόχος μας φυσικά είναι να πάρουμε την νίκη και να κάνουμε μία καλή εμφάνιση.

Για τους στόχους της φετινής χρονιάς: Έχουμε θέσει τον πήχη ψηλά, προσπαθούμε κάθε φορά μέσα από τις προπονήσεις να πηγαίνουμε καλά. Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και προσπαθούμε για το καλύτερο. Να δείξουμε την πραγματική αξία μας και να πετύχουμε ότι καλύτερο μπορούμε.

Για την κατάσταση στην Αθήνα: Ξεκινήσαμε με μία δυσκολία στο μυαλό μας, παρόλα αυτά όλο το ταξίδι έγινε πολύ άνετα. Δεν αντιμετωπίσαμε κάποια δυσκολία. Όταν ήρθαμε οι συνθήκες δεν ήταν έντονες και ακραίες.

To Top