ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μυροφορίδης: “Έχει μέταλλο ο Άρης, ο Παντελίδης αντέχει την πίεση και μπορεί, τα εύσημα στον Καρυπίδη”!

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Άρη, Παύλος Μυροφορίδης μίλησε με αφορμή το χθεσινό ντέρμπι της Τούμπας κι αναφέρθηκε στην ομάδα, στον κόσμο της, στον Καρυπίδη και τον Παντελίδη.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

-Για τον αγώνα:

Το σημαντικό είναι η φάση του Βαλεριάνου. Ισοφαρίζει στο 85′ και τρέχει, παίρνει την μπάλα για να κερδίσει. Αυτό δείχνει το μέταλλο της ομάδας.

-Για τον Παντελίδη:

Ξεκάθαρα για να ξέρουμε τι λέμε. Ο Παντελίδης αποδεικνύει ότι αντέχει το βάρος της πίεσης. Αποδεικνύει κάθε μέρα πόσο καλός προπονητής είναι. Η ομάδα και ο προπονητής ανταπεξήλθε. Είναι αρσενικός και καλός προπονητής.

-Για την κριτική και αμφισβήτηση που δέχθηκε ο Παντελίδης:

Είναι λογικό να υπάρχει αυτό γιατί έφυγε ο Ερέρα ο οποίος ήρθε και δίδαξε κάτι. Το καλοκαίρι ο Άρης ήταν μία πολύ ελκυστική ομάδα. Όποιος και αν ερχόταν μετά θα έμπαινε στην αμφισβήτηση. Ο Παντελίδης όμως δείχνει ότι μπορεί. Στο ποδόσφαιρο εγώ έχω μία δική μου φιλοσοφία. Αν έχει ψυχολογία ο κόσμος της ομάδας, η ομάδα θα είναι ευτυχισμένη. Είναι σημαντικός ο φίλαθλος πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι. Αυτά τα κομμάτια είναι ένα.

-Για τον Καρυπίδη:

Τα εύσημα στον πρόεδρο γιατί διαχειρίστηκε πολύ καλά την κρίση. Έκανε τρέλα στον Άρη. Ήταν ομάδα που έπρεπε να βάλεις λεφτά. Μόνο τον κόσμο του είχε ο Άρης. Ο Καρυπίδης μπήκε σε μία διαδικασία που κανείς δεν θα έμπαινε και περνάει στα ψιλά δυστυχώς. Έβαλε το χέρι στην τσέπη για να βοηθήσει την ομάδα.

-Για τους παίκτες:

Ένας παίκτης όπως ο Λάρσον μπήκε στην ομάδα και είναι σαν να ήταν από το καλοκαίρι εδώ. Ο Ματέο είχε διαβαστεί πια από τους αντιπάλους. Είναι πολύ καλός παίκτης. Όταν έχεις έναν ακόμη παίκτη, όπως ο Λάρσον, μπορεί και καλύτερο από τον Ματέο δημιουργείς δυσκολία στον αντίπαλο.

-Για τον Μπάσα:

Το ότι δεν είναι ο Μπάσα στο παιχνίδι για μένα μπορεί και να εξελίχθηκε σε καλό τελικά. Για παράδειγμα έχουμε τον Ματίγια που είναι ο πιο γλυκός παίκτης του Άρη στο κέντρο. Παίζει την μπάλα όμορφα και δεν την πουλάει.

-Για τον Βέλεθ:

Ο Βέλεθ είναι παλίκαρος και έβαλε το γκολ. Αλλά είναι διαφορετικό. Ο Άρης χθες είχε στοιχεία ποιότητας.

-Για Σιώπη:

Είναι πολύ καλός παίκτης και ο Σιώπης. Έχει ανέβει. Είναι πολύ καλοί όλοι οι παίκτες και άρχισαν να γίνονται μία ομάδα. αυτό είναι πολύ σημαντικό.

-Για την επικοινωνία του με τον Καρυπίδη:

Δεν έχω πολλές μέρες να μιλήσω μαζί του. Νομίζω ότι χειρίστηκε πολύ έξυπνα τις δυσκολίες. Έπρεπε να καταλάβουν όλοι ότι η ομάδα είναι πάνω από όλα και τα κατάφερε. Είναι λογικό να βγήκε πικρία στην συνέντευξη του, αλλά από πίσω υπάρχουν άλλες τόσες καλές κουβέντες.

-Για την Ευρώπη:

Εγώ το είπα από το καλοκαίρι. Δεν βλέπω τον τρόπο να μην βγει στην Ευρώπη. Όταν μία ομάδα σε πείθει για κάτι που πάει να κατακτήσει δεν κοιτάς τον δίπλα.

-Για το ματς με την Α.Ε.Κ:

Αν είναι ήρεμος και έχει υπομονή στο παιχνίδι του, πιστεύω ότι μπορεί να κερδίσει την Α.Ε.Κ. Από εδώ και πέρα είναι θέμα ηρεμίας και ψυχραιμίας για τον Άρη.

-Για τα δημοσιεύματα:

Είναι πολύ ωραίο να σε φοβούνται. Αλλά αν τα λέμε και τα πιστεύουμε αυτά, να πέσει το ταβάνι να μας πλακώσει.

-Για το παλτό του Παντελίδη και την τύχη:

Μην τα λες σε μένα αυτά. Πέρυσι είχα γούρι ένα αμάνικο. Είχα κάποτε ένα παντελόνι που είχε λιώσει κυριολεκτικά.

-Για το ότι είναι αγαπητός στον Άρη:

Το ότι σου βγάζει καψούρα και τρέλα αυτή η ομάδα είναι δεδομένο. Όποιος δεν έχει υπάρξει σε αυτήν δεν το νιώθει. Όταν υπάρχεις μπορείς να το νιώσεις.

-Για το αν του λείπει ο Άρης:

Γενικά δεν μου λείπει το όλο έργο. Ο Άρης όμως, όλη αυτή η μαγκιά μου λείπει. αυτό που γίνεται στον Άρη φέτος είναι κάτι πολύ όμορφο και το επικροτώ. Με τον Θεόδωρο έχουμε καλή σχέση, αλλά δεν σημαίνει ότι πρέπει να είμαστε συνεργάτες.

-Για το ότι ο Καρυπίδης είναι παρεξηγημένος:

Θα πω μία κουβέντα. Τον Καρυπίδη δεν πρέπει να τον υποτιμάς ποτέ. Μακάρι όλοι οι πρόεδροι να είναι όλη την ώρα πάνω από την ομάδα. Ο Καρυπίδης είναι όλη την εβδομάδα πάνω από την ομάδα.

To Top