ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μυροφορίδης για τις μεταγραφές: “Θα πάρουμε παίκτες εάν…”

Ο καθ΄ύλην αρμόδιος για οποιαδήποτε επικείμενη μεταγραφική προσθήκη στο υπάρχον ρόστερ του Άρη, Παύλος Μυροφορίδης, ανέλυσε, σε συνέντευξή του, το πλάνο των «κιτρινόμαυρων», αναφορικά με το συγκεκριμένο ζήτημα, δίνοντας απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα.

Αναλυτικά όσα είπε στην εφημερίδα Arena Press:

«Αρχικά θα λύσουμε τα δικά μας ζητήματα και έπειτα θα δούμε αν μπορούμε να προχωρήσουμε σε κάποια μεταγραφική κίνηση. Αν υπάρχουν από την πλευρά της ΠΑΕ οι οικονομικές προϋποθέσεις για να αποκτηθούν οι παίκτες που θέλουμε, τότε και μόνο θα γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις».

Εν συνεχεία, εστίασε στο σκεπτικό που έχει θέσει ο ίδιος, μαζί με τον προπονητή της ομάδας, Δημήτρη Σπανό, ως προς τα κριτήρια που θα πρέπει να πληρούν οι υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι:

«Δεν θα θέσουμε επ΄ουδενί σε κρίση το φετινό οικοδόμημα. Πρωταρχικός μας στόχος, είναι να διατηρηθεί η ηρεμία στην ομάδα κάτι για το οποίο μοχθούμε όλοι, συμπεριλαμβανομένων και των παικτών καθημερινά. Δεν θα γίνει καμία απολύτως κίνηση εντυπωσιασμού, παρά μόνο ουσίας σε ότι αφορά τις μεταγραφές», τόνισε αρχικά για να ολοκληρώσει την τοποθέτησή του:

«Τα  προηγούμενα χρόνια στον Άρη όλα ήταν στον… αέρα. Γινόντουσαν επιλογές στις μεταγραφές χωρίς την παραμικρή προοπτική, κάτι που έχει αλλάξει. Δεν θα πορευτούμε με γνώμονα κάτι τέτοιο, το έχουμε εξ΄αρχής ξεκαθαρίσει. Θέλουμε κάθε μας επιλογή να είναι στοχευόμενη. Προτιμώ να είναι ικανοποιημένοι από κάθε πλευρά οι παίκτες που είναι από το καλοκαίρι στην ομάδα και μας έχουν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, παρά να προχωρήσουμε σε κινήσεις που επί της ουσίας, δεν θα μας αποφέρουν κάποιο αγωνιστικό όφελος».

To Top