Μυροφορίδης τέλος: «Πλήρωσα το τίμημα της τρέλας μου»

Ο Παύλος Μυροφορίδης αποτελεί παρελθόν από τον Ηρακλή και μέσω Facebook είπε «αντίο» στον σύλλογο, μοιραζόμενος τις σκέψεις του για τη λύση της συνεργασίας μαζί του.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Τέλος από τον Ηρακλή ο Έλληνας τεχνικός διευθυντής, που απομακρύνθηκε μετά την ήττα από τον Απόλλωνα Λάρισας στο Καυτανζόγλειο και μέσω Facebook αναφέρθηκε στο φινάλε της συνεργασίας του.

Η ανακοίνωση του Ηρακλή:

«O Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Ηρακλής, αποφάσισαν να προχωρήσουν σε λύση συνεργασίας με τον τεχνικό διευθυντή, κ. Παύλο Μυροφορίδη.

Η διοίκηση τον ευχαριστεί για τις υπηρεσίες που προσέφερε και του εύχεται καλή επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του».

Αναλυτικά όσα έγραψε στον λογαριασμό του στο Facebook:

«Τον Αύγουστο με την βοήθεια του κόσμου ξεκίνησα κάτι που δεν πίστεψε κάνεις ότι θα «τρέξει». Είχα όνειρα (και πλάνο), αλλά όταν ο άνθρωπος κάνει όνειρα, ο Θεός τα βλέπει και γελάει. Πλήρωσα το τίμημα της τρέλας μου.Ο κύκλος έκλεισε. Το ρίσκο, υπάρχουν και φορές, που δεν βοηθάει τους τολμηρούς. Ούτε τους «τρελούς». Το 1% της δικής μου αγάπης για αυτή την «τρέλα» που ξεκίνησε πριν από τρεις μήνες αρκεί, για να γίνει κατόρθωμα (Ηρακλής είσαι), το… ακατόρθωτο! Το 1%, μόνο. Φτάνει και περισσεύει!».

To Top