ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Μόλις δύο τα συμβόλαια της επόμενης σεζόν 

Η προτεραιότητα για τον Άρη ήταν και συνεχίζει να είναι η παραμονή του Γιάννη Καστρίτη και οι διοικούντες την ΚΑΕ θα ήθελαν να είναι ο 41χρονος προπονητής, αυτός που θα αποφασίσει για το ρόστερ της επόμενης σεζόν. Οι “κίτρινοι” , όμως, όπως όλα δείχνουν, θα μπουν για ένα ακόμη καλοκαίρι σε φάση αναδόμησης,  

Συμβόλαιο με τους “κίτρινους” και για τη νέα αγωνιστική περίοδο έχουν δύο παίκτες, ο ένας εκ των οποίων είχε ρόλο στη φετινή ομάδα και ήταν στο rotation. Ο Γιώργος Φίλλιος, που πήρε ευκαιρίες και απέδειξε ότι μπορεί να έχει θέση στην ομάδα και ο νεαρός Στέλιος Χαβαλές, ο οποίος στάθηκε άτυχος στο τέλος της χρονιάς, καθώς υπέστη εξάρθρωση ώμου.

Ο Όμηρος Νετζήπογλου συμφώνησε στις αρχές της σεζόν για επέκταση συμβολαίου έως το 2025, όμως το θέμα “πάγωσε” και δεν υπέγραψε ποτέ καινούργιο συμβόλαιο, με απόφαση της ΚΑΕ. Το μέλλον του 20χρονου παίκτη είναι στον… αέρα και δεν αποκλείεται η νέα αγωνιστική περίοδος να τον βρει αλλού, αφού έχει εκφραστεί ενδιαφέρον από άλλες ομάδες και πιο συγκεκριμένα από αθηναϊκές να τον εντάξουν στο ρόστερ τους.

Πλην του Βασίλη Τολιοπούλου, δεν φαίνεται να υπάρχει άλλη περίπτωση Έλληνα παίκτη, που θα μπορούσε να συνεχίσει στην ομάδα και του χρόνου.

Σε ό,τι αφορά τους ξένους, οι “κίτρινοι” έχουν καταθέσει πρόταση στον Ίσμαελ Σανόγκο για να ανανεώσουν τη συνεργασία μαζί του και θα περιμένουν την απάντησή του. Η υπόθεση του Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ χαρακτηρίζεται δύσκολη, από τη στιγμή που ο 26χρονος γκαρντ θα πάρει στα χέρια του το ελληνικό διαβατήριο, καθώς θα ανέβει το κασέ του και θα βρεθεί στο στόχαστρο ομάδων με μεγαλύτερο πορτοφόλι.

To Top