“Μόνη λύση ο επενδυτής”

Ο πρώην τερματοφύλακας αλλά και πρώην μέλος της διοίκησης του Άρη, Αλέκος Κατσιαούνης για την δύσκολη κατάσταση που βρίσκονται οι «κίτρινοι» και τόνισε ότι η μόνη λύση, είναι η έλευση του επενδυτή.

Αναλυτικά όσα είπε στον “Αρένα”:

Για τα διοικητικά της ομάδας: «Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα, η λύση για τον Άρη είναι η έλευση του επενδυτή . Είναι καταλυτικό, από εκεί και πέρα οτιδήποτε άλλο συζητιέται κάνει μόνο κακό στην ομάδα. Μόνο ένας επενδυτής αλλά με την άνοια του επενδυτή, όχι διαχειριστική κατάσταση ξανά στον σύλλογο γιατί έχει κουράσει και δεν μπορεί να φέρει τα αποτέλσματα που πρέπει στον Άρη».

Για τις 194 μεταγραφές στα τελευταία οκτώ χρόνια στον Άρη: «Τι να πω, είμαστε πρωτότυποι και σε αυτό, τα νούμερα σίγουρα προβληματίζουνε και ο κόσμος αντιλαμβάνεται τι έχει γίνει. Κάποιοι άνθρωποι εκμεταλλεύτηκαν πράγματα και καταστάσεις στον Άρη για να δημιουργήσουν τις εντυπώσεις αυτές. Νομίζω ότι κτίστηκε τελείως λάθος η δομή του Άρη και σε καμία περίπτωση δεν έπρεπε να γίνουν αυτά τα πράγματα».

Για τα αγωνιστικά του Άρη: «Ούτε εδώ είναι καλά τα πράγματα, είναι ξεκάθαρο ότι η ομάδα νοσεί. Πήγε να κάνει προχθές το απίστευτο αλλά πάλι το έχασε, χάθηκε ακόμα μια ευκαιρία με τον Εργοτέλη και το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι πολύ δύσκολο. Αν μείνουμε και άλλο πίσω και έχουμε αυτούς τους βαθμούς με το τέλος του πρώτου γύρου, τα πράγματα θα είναι τρομερά δύσκολα».

Για τον κ.Κωνσταντινίδη: «Τι να πω, έχω απογοητευτεί πλήρως. Μιλάμε για έναν Κωνσταντινίδη που 15 μέρες τώρα δεν τον έχουμε δει, βγάζει μια ανακοίνωση, δεν υπάρχει προγραμματισμός, έπρεπε το θέμα να δοθεί πολύ καλύτερα από τον κ.Ηλιάδη ώστε όταν βγει να κάνει δηλώσεις ο κ.Κωνσταντινίδη να είναι πιο ξεκάθαρος και πιο αληθινός σε αυτά που θα πει».

Για τον Διούδη και τους παίκτες της ομάδας: «Όταν οι παίκτες καταλαβαίνουν ότι δεν υπάρχει αγωνιστική ηρεμία στην ομάδα και διοικητική ασφάλεια όλοι επηρεάζονται. Οι παίκτες δεν είναι αδιάφοροι, παρακολουθούν τα πάντα και ενημερώνονται για τα πάντα, και σίγουρα επηρεάζει και τους ποδοσφαιριστές ώστε να μην έχουν την σταθερή απόδοση που πρέπει να έχουν».

To Top