ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μόνος δεύτερος και με διαφορά! Με την “σφραγίδα” του “Μητρογκόλ” η 15η νίκη του Άρη, 1-0 τον ΟΦΗ!(videos)

Με τον άτυχο Μήτρογλου να σκοράρει, αλλά να φεύγει τραυματίας λίγα λεπτά μετά, ο Άρης κέρδισε 1-0 τον ΟΦΗ στο “Κλεάνθης Βικελίδης” στην αυλαία της κανονικής διάρκειας, έφτασε τις 15 νίκες και πηγαίνει στα πλέι οφ, μόνος δεύτερος, με +3 από την ΑΕΚ και +4 από τον ΠΑΟΚ! 

ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ…

Ο Άκης Μάντζιος επέλεξε και πάλι το 4-2-3-1. Στο τέρμα ο Κουέστα, με τον Σούντγκρεν δεξιά στην άμυνα και τον Γκάνεα αριστερά. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Δεληζήσης-Ροζ. Στα χαφ, ο Τζέγκο με τον Σάσα. Στην κορυφή της επίθεσης ο Μήτρογλου, με τον Γκάμα αριστερά, τον Σίλβα δεξιά και τον Μπερτόγλιο ως 10άρι.

ΓΚΟΛ ΜΕ ΤΟ… ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!

Κυρίαρχος από το ξεκίνημα του αγώνα ο Άρης, με γκολ και δοκάρι, μόλις στα πρώτα 8 λεπτά! Στο 6΄, ο Μπερτόγλιο είδε το λάθος να έρχεται, δύο παίκτες του ΟΦΗ συγκρούστηκαν, ο Αργεντινός έφυγε στην κόντρα, γύρισε την κατάλληλη στιγμή στον Μήτρογλου που με ψύχραιμο πλασέ, άνοιξε το σκορ (1-0)!

Στο 8΄, ο Σίλβα έφυγε στην αντεπίθεση, έφερε την μπάλα με ωραία κίνηση στο αριστερό, αλλά με το πλασέ του σημάδεψε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Βάτερμαν!

Στο 14΄, ο Γκάμα χτύπησε το κόρνερ από τα δεξιά, ο Ροζ πιο ψηλά απ΄όλους, δεν βρήκε για λίγο τον στόχο. Πρώτη καλή στιγμή για τον ΟΦΗ, στο 19΄, με ένα σουτ του Ντε Γκουζμάν, το οποίο πέρασε λίγο έξω από την εστία του Κουέστα. Στο 22΄, ο σκόρερ του Άρη Μήτρογλου, πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου, καθώς τραυματίστηκε, με τον Μάνο να τον αντικαθιστά. Τεράστια χαμένη ευκαιρία στο 33΄, για το 2-0. Γύρισμα του Σίλβα από τα αριστερά, από τις κόντρες η μπάλα στρώθηκε στον Σάσα που απέναντι στον Βάτερμαν αστόχησε!

Μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη και στο 38΄. Φάουλ του Γκάνεα, γύρισμα του Μάνου στο δεύτερο δοκάρι, έδιωξε ο Βάτερμαν, στη συνέχεια πλασέ του Δέλη, κόρνερ! Ο προκλητικός ρέφερι Διαμαντόπουλος, αφού χαρίστηκε δύο φορές σε φάουλ για κάρτα από παίκτης του ΟΦΗ, έδωσε κατευθείαν την κίτρινη στον Σίλβα, που έφτασε τις τέσσερις και θα χάσει την πρεμιέρα των πλέι οφ.

ΕΙΧΕ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ, ΚΡΑΤΗΣΕ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟ “ΤΡΙΠΟΝΤΟ”

Το β΄ημίχρονο ξεκίνησε με τεράστια χαμένη ευκαιρία για τον Άρη! Κόρνερ του Γκάμα, η μπάλα μετά από κάποιες προσπάθειες, έφτασε στον Ροζ, που σχεδόν σε κενή εστία έστειλε την μπάλα, άουτ!

Μία ακόμα σπουδαία ευκαιρία, χαμένη κι αυτή, στο 55΄για τον Άρη. Ο Μπερτόγλιο στον Γκάμα, που πάτησε στην μεγάλη περιοχή, πλασέ, ελάχιστα άουτ! Ευκαιρία για τον Άρη στο 63΄, κάθετη του Γκάμα στον Μπερτόγλιο, έπεσε στα πόδια του ο Βάτερμαν, άουτ. Πολύ ωραία ενέργεια του Σίλβα στο 65΄, τελευταία στιγμή τον έκοψαν! Στη συνέχεια της φάσης, ο Δέλη γλίστρησε, αλλά ο Κουέστα βγήκε πολύ μακριά από την εστία του και έδιωξε σωτήρια! Σέντρα του Σούντγκρεν στο 79΄, κεφαλιά του Σάσα, πάνω στον Βάτερμαν!

Το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος, με τους “κιτρινόμαυρους” να φτάνουν τις 15 νίκες στην κανονική διάρκεια και να αποκτούν διαφορά για τα πλέι οφ, καθώς ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έχασαν από Βόλο και Παναθηναϊκό αντίστοιχα. 

ΑΡΗΣ (Α. Μάντζιος): Κουέστα, Γκάνεα, Δεληζήσης, Ροζ, Σούντγκρεν, Τζέγκο, Σάσα, Γκάμα, Μπερτόγλιο (90΄Σάκιτς), Σίλβα (84΄Μπρούνο), Μήτρογλου (23′ λ.τρ. Μάνος)

ΟΦΗ (N. Nιόπλιας): Βάτερμαν, Κοροβέσης (79΄Ουές), Γιαννούλης, Διαμαντής, Μαρινάκης, Μεγιάδιο, Στάικος (57΄Νέιρα), Ντε Γκούζμαν (61΄Σακόρ), Στάρτζεον, Σαρδινέρο, Καστάνιος

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος, Βοηθοί: Κωνσταντίνου – Σπυρόπουλος, VAR: Φωτιάς, AVAR: Τζώτζιος , 4ος: Τσακαλίδης

 

To Top