«Μόνος στόχος του Άρη ο πρωταθλητισμός»

Ο Δημήτρης Σολκίδης είναι το νέο πρόσωπο εδώ και λίγες ημέρες στο γυναικείο τμήμα του Άρη, καθώς ο έμπειρος Θεσσαλονικιός προπονητής είπε το «ναι» και ανέλαβε τα ηνία των «κίτρινων» ενόψει της νέας χρονιάς.

Ο ίδιος σε δηλώσεις του στο PRESSARIS μίλησε για τους λόγους που τον έφεραν στον Άρη, αποκαλύπτοντας παράλληλα και το φλερτ που είχε υπάρξει πριν μία δεκαετία αλλά ποτέ δεν κατέληξε σε «γάμο», έβαλε ψηλά τον πήχη για τη νέα χρονιά και αποκάλυψε τις αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό.

«Είμαι ένας προπονητής που εργάζομαι χρόνια στο χώρο του βόλεϊ της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο και ήταν επιθυμία μου να συνεργαστώ με την ομάδα του Άρη. Όταν μου έγινε η πρόταση, την αποδέχτηκα αμέσως, αναγνωρίζοντας φυσικά πως η ευθύνη είναι μεγάλη», επεσήμανε αρχικά ο κ. Σολκίδης, για να εξηγήσει: «Και αυτό γιατί η ομάδα πρέπει ξεκάθαρα να κάνει πρωταθλητισμό. Να επιστρέψει, δηλαδή, στην Α1, κάτι για το οποίο προσπάθησε πέρυσι, αλλά συγκυρίες δεν της επέτρεψαν να το πετύχει».

Όσον αφορά στο ρόστερ που θα διαθέτει ο «κιτρινόμαυρος» σύλλογος είχε να πει: «Η αλήθεια είναι πως ξαναχτίζουμε μια ομάδα από την αρχή. Προσπαθούμε να ενισχύσουμε την ομάδα όσο καλύτερα μπορούμε, να φέρουμε στο σύλλογο παίκτριες έμπειρες και με αξιόλογη πορεία, που θα μπορέσουν να σηκώσουν αυτό το βάρος».

Ερωτηθείς, επίσης, για τους λόγους που τον έφεραν στον Άρη ξεκαθάρισε ότι: «Ο κ. Ρεντζεπέρης ήταν η αιτία που ήρθα στον Άρη! Η συμπεριφορά του με σκλάβωσε, έδειξε ότι θέλει να φτάσει τον Άρη ψηλά και αυτό μου άρεσε πολύ», για ν΄ αποκαλύψει ότι: «Πριν πολλά χρόνια και συγκεκριμένα την περίοδο 2003-΄04 μου είχε γίνει πρόταση ν΄ αναλάβω την ομάδα στις τελευταίες αγωνιστικές, τότε δεν δέχτηκα και δεν κάθισα στον ‘κιτρινόμαυρο’ πάγκο, αλλά να που ήρθε η ώρα τώρα!».

To Top