Μόνο αποσπάσματα αναφέρθηκαν από το μνημόνιο – Η διοίκηση του ΑΣ “παίρνει πάνω της” τη συμφωνία

Το πολυσέλιδο μνημόνιο συμφωνίας ανάμεσα στον ΑΣ Άρης και τον Άλεξ Κάλας έχει συνταχθεί, αλλά δεν είχε υπογραφεί μέχρι χθες, με το σκεπτικό ότι θα το επικοινωνούσαν στη γενική συνέλευση του συλλόγου και στα μέλη του.

Τελικά κάτι τέτοιο δεν έγινε (προκαλώντας και κάποιες αντιδράσεις) με τη δικαιολογία ότι υπάρχει ρήτρα εμπιστευτικότητας, οπότε αναφέρθηκαν μόνο σε κάποια γενικά αποσπάσματα που αφορούν τις σχέσεις των δυο πλευρών.

Επί της ουσίας, η διοίκηση του ΑΣ “παίρνει” πάνω της τη συμφωνία με την οικογένεια Καλαϊτζίδη, γνωρίζοντας η ίδια τους όρους αυτής της συνεργασίας και τις εγγυήσεις που έχει πάρει, ενώ αναλαμβάνει η ίδια να έχει έναν αποτελεσματικό ελεγκτικό μηχανισμό σε ότι αφορά τις οικονομικές συναλλαγές που θα γίνονται από το ποδοσφαιρικό τμήμα μέχρι τον Μάιο, όταν και θα λήξει η συνεργασία.

Σε κάθε περίπτωση ήταν και είναι “εντολή” του κόσμου του Άρη να υπάρξουν διαφανείς διεργασίες, που θα έχουν ως γνώμονα τα συμφέροντα του συλλόγου και όχι των προσώπων. Και στο κομμάτι αυτό, η ευθύνη βαρύνει πλέον τη διοίκηση του Ερασιτέχνη Άρη.

To Top