ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Μόνο μην δηλώσουν τον Άρη στο τοπικό…»

Ο Γιάννης Χαριτωνίδης, που τα τελευταία χρόνια φοράει τη φανέλα της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Άρη, ενώ ήταν παρών και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος του 1997, μίλησε για τον υποβιβασμό στην Α2.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στο YellowRadio:

Για τη δύσκολη χρονιά: «Ήταν κάτι πολύ δύσκολο για όλους μας, αλλά θεωρώ ότι έγιναν τα αδύνατα δυνατά για να μην καταφέρουμε να μείνουμε στην κατηγορία. Είμαστε όλοι πολύ στενοχωρημένοι, γιατί υπάρχουν παιδιά που παίζουν πολλά χρόνια στην ομάδα. Στον αθλητισμό κάποια πράγματα δεν μπορούμε να τα κοντρολάρουμε εμείς οι παίκτες. Κάποια θέματα είναι και δουλειά της διοίκησης».

Για τα δύο πρόσωπα που έδειξε η ομάδα: «Η ομάδα δεν έδειχνε ότι δεν μπορεί. Η ομάδα αποτελούνταν από παιδιά που παίζουμε χρόνια μαζί και μπορούσε να καταφέρει πολλά. Από τα Χριστούγεννα και μετά πήρε η κάτω βόλτα την ομάδα και λυπάμαι που θα το πω αλλά και στα πλέι-άουτ να πηγαίναμε δεν θα μπορούσαμε να πετύχουμε κάτι. Δεν μαζευόμασταν στο γήπεδο. Από τον Ιανουάριο και μετά δεν μαζευόμασταν όλοι στη προπόνηση. Πάλι καλά που είχαμε τον προπονητή, τον Γιάννη Μέλκα, που προσπαθούσε να μαζέψει την ομάδα. Αν δεν ήταν αυτός θα είχε διαλυθεί πολύ νωρίτερα. Δεν υπήρχε διάθεση στο τμήμα. Δεν ήταν μόνο το οικονομικό, αλλά ήταν και αυτό. Πιο σημαντικό ήταν που βγήκε δημόσια ο Ερασιτέχνης και είπε όποιος παίκτης θέλει να φύγει, μπορεί να φύγει. Ποιος θα σε πάρει σοβαρά μετά; Πώς να παίξει ο αθλητής; Αρκετοί είχαμε προτάσεις, αλλά δεν φύγαμε για την ομάδα και τους υπόλοιπους παίκτες. Αν ο Άρης έλυσε το πρόβλημά του με τη μείωση 30% που μας έγινε τότε θα τους πούμε μπράβο. Δεν θέλανε το τμήμα. Αυτό το συμπέρασμα βγαίνει».

Για τον κόσμο: «Θέλω να ευχαριστήσω και τον κόσμο για την στήριξη που μας έδειξε. Σε πολλά παιχνίδια και με άσχημα αποτελέσματα ήταν δίπλα μας. Είναι κάτι πρωτόγνωρο».

Για το τι πρέπει να γίνει για να ξανανέβει η ομάδα: «Η ομάδα θ΄ ανέβει μετά από 4-5 χρόνια στην Α1. Να εύχεστε να μην τη δηλώσουν τοπικό. Εγώ θέλω να τα πω δημόσια και μακάρι να πέσω έξω. Θα χαρώ. Εύχομαι όλα τα τμήματα να βρουν το δρόμο τους και να είναι ανταγωνιστικός ο σύλλογος».

To Top