Μόνο μια νίκη γηπεδούχου τη 10η αγωνιστική – Πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία

Με το παιχνίδι του Πανσερραϊκού και του ΟΦΗ στις Σέρρες ολοκληρώθηκε η 10η αγωνιστική της Stoiximan Super League και με το τελικό 2-1 σημαίνει πως μία μόνο γηπεδούχους στις επτά αναμετρήσεις κατάφερε να πανηγυρίσει τη νίκη.

Συγκεκριμένα είχαμε τέσσερα «διπλά», δύο ισοπαλίες και έναν «άσο» στις επτά αναμετρήσεις της 10ης στροφής του πρωταθλήματος.

Το Σάββατο ο Παναθηναϊκός πέρασε από τη Λαμία με 1-2, ενώ η ΑΕΚ «γκέλαρε» στην Καισαριανή απέναντι στην Κηφισιά στο ισόπαλο 1-1.

Την Κυριακή ο Αστέρας Τρίπολης έφυγε από το Αγρίνιο με το τρίποντο επικρατώντας με 0-1 του Παναιτωλικού, ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε ένα εμφατικό διπλό με 2-4 επί του Ολυμπιακού στο Φάληρο, ο Ατρόμητος πανηγύρισε μεγάλη νίκη με 1-3 μέσα στο Κλεάνθης Βικελίδης επί του Άρη, ενώ ΠΑΣ Γιάννινα και Βόλος αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 στους Ζωσιμάδες.

Με τη νίκη επί του ΟΦΗ, ο Πανσερραϊκός παραμένει αήττητος εντός έδρας μετρώντας τρεις επικρατήσεις και μία ισοπαλία, τη στιγμή που ο ΟΦΗ παραμένει χωρίς τρίποντο μακριά από την Κρήτη μετρώντας τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

To Top