ΜΠΑΣΚΕΤ

Μόνο νίκη και τίποτα άλλο για τον Άρη κόντρα στον Πανιώνιο! (PRESSARIS LIVE, 17:00)

Δεν υπάρχει κάτι άλλο στο μυαλό κανενός που θα είναι ντυμένος στα κιτρινόμαυρα σήμερα στο Παλέ (17:00) πέρα από τη νίκη επί του Πανιωνίου. Ούτε αυτών που θα βρίσκονται στο παρκέ, ούτε αυτών που θα είναι στις κερκίδες. Ομάδα και κόσμος θα γίνουν ένα για τη νίκη.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Ο χαρακτήρας “τελικού” που έχει δοθεί στο παιχνίδι δεν κρύβει ίχνος υπερβολής. Ο Άρης είναι ουραγός και θέλει πάση θυσία το αποτέλεσμα απέναντι στον Πανιώνιο, να πετύχει την τρίτη του νίκη και να αρχίσει να βρίσκει τα πατήματά του.

Το ρόστερ του Άρη είναι σαφώς πιο ποιοτικό και πιο “γεμάτο” από αυτό του Πανιωνίου, ωστόσο όλα κρίνονται και αποδεικνύονται μέσα στο γήπεδο. Στη θεωρία δεν κέρδισε ποτέ κανείς.

Ο Άρης οφείλει να μπει και να παίξει όπως ακριβώς έπαιξε κόντρα στο Περιστέρι, με παίκτες “καμικάζι”, με παίκτες που θα μάχονται για κάθε κατοχή, για κάθε διεκδικίσιμη μπάλα, για κάθε ριμπάουντ.

Ο Πανιώνιος είναι ομάδα με συγκεκριμένα “όπλα”, πρώτο και κύριο τον Σαμάρδο Σάμιουελς μέσα στη ρακέτα, διαθέτει εμπειρία με την παρουσία των Πάσαλιτς, Βεργίνη, Λαμπρόπουλου, αλλά σε κάθε περίπτωση αν ο Άρης παρουσιαστεί όπως πρέπει και με το Παλέ να είναι κατάμεστο, όλα θα πάρουν τον σωστό δρόμο.

Είναι παιχνίδι ιδιαίτερα κομβικό για τους κίτρινους, που θέλουν να πιάσουν στη βαθμολογία Πανιώνιο, ΠΑΟΚ και Λάρισα και να μη μείνουν ακόμα πιο πίσω και γι’ αυτό όση πίεση κι αν υπάρχει, αυτή πρέπει να μετατραπεί σε ενέργεια, πάθος, αυταπάρνηση με την συνδρομή των χιλιάδων οπαδών του που θα κατακλύσουν το Παλέ.

To Top