Νίκη κόντρα στη Δανία χρειάζονται οι Νέοι

Την υπέρβαση απέναντι στην «οικοδέσποινα» Δανία χρειάζεται η Εθνική Νέων των Κατίδη, Γιαννιώτα και Διούδη, που θέλει μόνο νίκη στην σημερινή αναμέτρηση, προκειμένου να προκριθεί στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κάτω των 19.

Η ελληνική ομάδα θα δώσει σήμερα στις 15:00, στην πόλη Γκέντοφτε, τον τρίτο και τελευταίο αγώνα της στην Elite Round, ο οποίος θα είναι και ο κρισιμότερος. Οι νεαροί διεθνείς του Κώστα Τσάνα μετρούν ήδη δύο νίκες, κόντρα σε Τουρκία (3-0) και Κύπρο (3-0), αλλά θα πρέπει να… τριτώσει το καλό απέναντι στη γηπεδούχο Δανία, για να κατακτήσουν την προνομιούχο πρώτη θέση στον όμιλό τους και να πάρουν το εισιτήριο για την τελική φάση του Ιουλίου, στην Εσθονία.

Κι αυτό, επειδή οι Δανοί ευνοούνται σε περίπτωση ισοπαλίας, με δεδομένο ότι μετρούν επίσης δύο νίκες και έχουν καλύτερη επίθεση: Έπειτα από τις δύο πρώτες αγωνιστικές έχουν 9-3 τέρματα, ενώ η Ελλάδα έχει 6-0 τέρματα και υστερεί στην ισοβαθμία.

Όπως όμως έδειξαν με τις εξαιρετικές εμφανίσεις τους στα δύο προηγούμενα παιχνίδια, οι νεαροί Έλληνες διεθνείς είναι έτοιμοι για όλα και έχουν τα φόντα να νικήσουν τη Δανία μέσα στο «σπίτι» της…

Παρόντες στην ενδεκάδα αναμένεται να είναι και πάλι τόσο ο αρχηγός Γιώργος Κατίδης όσο και ο Γιάννης Γιαννιώτας, ενώ αντίθετα ο Σωκράτης Διούδης θα μείνει πιθανότατα και πάλι στον πάγκο, με τον Στέφανο Καπίνο να έχει τη θέση του βασικού τερματοφύλακα.

To Top