ΜΠΑΣΚΕΤ

Μόνο νίκη! Με κόσμο και πάθος ο Άρης κόντρα στη Λάρισα για την εξάδα (17.00, PRESSARIS LIVE)

Αποφασισμένος για την νίκη ο Άρης! Με κόσμο και πάθος κόντρα στη Λάρισα για την εξάδα στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League, σήμερα (17:00, PRESSARIS LIVE, ERT SPORTS ERTFLIX) στο «Nick Galis Hall».

Μετά από μια βδομάδα… θρίλερ λόγω της υπόθεσης Τζένκινς-δελτίων, η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε με μία απογευματινή προπόνηση. Πλην του Γιάννη Σιδηροηλία, οι υπόλοιποι παίκτες ήταν κανονικά στη διάθεση του Γιάννη Καστρίτη. Της προπόνησης προηγήθηκε η ανάλυση του αντιπάλου με τη βοήθεια του βίντεο.

Η κιτρινόμαυρη ομάδα προέρχεται από δύο… οριακές και σπουδαίες νίκες επί του Περιστερίου εκτός (67-70) και του ΠΑΟΚ εντός έδρας (77-76). Μαθηματικά χρειάζεται μία ακόμη για να εξασφαλίσει την επιστροφή της στα πλέι οφ για πρώτη φορά μετά το 2017! Η Λάρισα προέρχεται από τη νίκη επί του Απόλλωνα Πατρών (83-74) και αντιμετωπίζει την πρόκληση της παρθενικής συμμετοχής της στην post season.

Ο Άρης μετράει, ως γηπεδούχος, τέσσερις διαδοχικές νίκες με τις οποίες έφτασε τις οχτώ και μοιράζεται με τον Κολοσσό H Hotels και την ΑΕΚ τον δεύτερο καλύτερο, εντός έδρας απολογισμό (8-3). Αυτό θα είναι το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του στην κανονική περίοδο, όμως έχει ήδη ξεπεράσει τον αριθμό των εντός έδρας των προηγούμενων τεσσάρων σεζόν.

Είχε επτά στη σεζόν 2017-18, πέντε στη σεζόν 2018-19, έξι στη σεζόν 2019-20 και πέντε στη σεζόν 2020-21.

Πουρσανίδης Γ.-Τσαρούχα-Σταματόπουλος σφυρίζουν τον Άρη με την Λάρισα.

To Top