Μόνο νίκη! Πάθος, αποφασιστικότητα και μία… ανάσα από την κορυφή! (PRESSARIS-LIVE, 16:00)

Ο Άρης παίζει σήμερα (16:00) όλη τη χρονιά σε ένα παιχνίδι που κάθε άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη αποτελεί απαγορευμένη λέξη και σκέψη! Οι “κίτρινοι” φιλοξενούν στο Κλεάνθης Βικελίδης τον πρωτοπόρο Πανσερραϊκό και με τον κόσμο στο πλευρό τους (αναμένεται να δώσει βροντερό παρών) θα κυνηγήσουν το “τρίποντο” που θα τους δώσει την δυνατότητα να μειώσουν την διαφορά από την κορυφή στον ένα πόντο!

Στο κρισιμότερο παιχνίδι της χρονιάς ο τεχνικός του Άρη, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, δεν αντιμετωπίζει απολύτως κανένα πρόβλημα τραυματισμών ή τιμωριών. Άπαντες στη διάθεση του 58χρονου τεχνικού, που δείχνει να εμπιστεύεται την ενδεκάδα που παρατάσσει συνήθως από την μέρα που επέστρεψε στην τεχνική ηγεσία του Άρη.

Kαλογέρης (στρατιωτικές υποχρεώσεις) και Κωνσταντινίδης (τραυματίας) ήταν τα δύο ερωτηματικά, ωστόσο και οι δύο συμμετέχουν στην αποστολή, ενώ ο πρώτος μάλιστα θα ξεκινήσει και στην αρχική ενδεκάδα. Οι δύο απόντες της προηγούμενης αγωνιστικής Σουνάς και Γεωργιάδη τέθηκαν στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού, ο οποίος θα τους εμπιστευτεί μία θέση στην 11άδα.

Πιθανή αρχική ενδεκάδα Άρη: Φυσέκης, Σαμαράς, Γκόλιας, Λιόνης, Γεωργιάδης, Σανιά, Καλογέρης, Σουνάς, Ν΄Λουντούλου, Καπνίδης, Πόι

Στον πάγκο: Mπαϊμάκης, Λιόλιος, Παπαδόπουλος, Νάκας, Κωνσταντινίδης, Φερνάντες, Σταυρόπουλος

Mε δύο απουσίες ο Πανσερραϊκός

Χωρίς τον Παπαστεργίου θα παραταχθεί τελικά στο σημερινό ματς στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Πανσερραϊκός, καθώς ο εν λόγω παίκτης δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού, που τον ταλαιπωρεί. Επίσης, νοκ-άουτ τέθηκε και ο Περπερίδης, που είναι τραυματίας, με τον Κώστα Βασιλακάκη να βγάζει αποστολή, μετά το πέρας της χθεσινής προπόνησης.

Αυτή αποτελείται από τους εξής: Ανδρούτσο, Παλιούρα, Βοσκόπουλο, Σιάκκα, Καψάλη, Γαλακτερό, Τριανταφύλλου Δ., Τσουκαλά, Τσιμίκα, Ολίσε, Τριανταφύλλου Κ., Ναουξμτσέφσκι, Ραχίμ, Μπονέρη, Τάντιτς, Γαϊδαρτζή, Γκόγκα, Μουτεσίδη, Κασμερίδη και Μπαντάκ.

To Top