ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δεν χωράει άλλη… στραβή, μόνο νίκη στην Λευκάδα! (PRESSARIS LIVE, 17:00)

Περιθώρια για απώλειες από ομάδες όπως η Δόξα δεν υπάρχουν για τον Άρη. Οι κίτρινοι οφείλουν να κερδίσουν σήμερα (17:00) στην Λευκάδα και να δώσουν τέλος στο σερί των τριών ηττών, πρωτίστως όμως οφείλουν να παρουσιάσουν το καλό αγωνιστικό τους πρόσωπο, το οποίο δεν έχουν κάνει μέχρι σήμερα. 

Είναι κομβικό το παιχνίδι στην Λευκάδα για όλους μέσα στον Άρη και το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό όλοι. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη και είναι μια ευκαιρία, για να πιάσει η ομάδα και καλή απόδοση.

Ο Άρης είναι καλύτερη ομάδα από τη νεοφώτιστη Δόξα. Έχει και περισσότερους και πιο ποιοτικούς παίκτες και βάσει μπασκετικής λογικής δεν θα πρέπει να έχει πρόβλημα σήμερα στο κλειστό της Λευκάδας.

Δυστυχώς, όμως, η μπασκετική λογική προς το παρόν δεν… τέμνει με τον φετινό Άρη. Η αγωνιστική αστάθεια, ο κακός εαυτός, είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλος του Άρη και επί της ουσίας αυτόν προσπαθεί να κερδίσει στα περισσότερα παιχνίδια μέχρι σήμερα.

Οι κίτρινοι είναι με την πλάτη στον τοίχο. Όχι γιατί διακυβεύεται κάποιος μεγάλος στόχος στην Λευκάδα, αλλά γιατί δεν μπορεί να συνεχιστεί η αγωνιστική κατρακύλα, δεν μπορεί να υπάρξει άλλη απώλεια σε τέτοιου επιπέδου παιχνίδια.

Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη πρέπει να μπει σήμερα στο γήπεδο και να παίξει το μπάσκετ που μπορεί για να τελειώσει με την υπόθεση νίκη όσο πιο γρήγορα γίνεται, πειστικά και με σωστό μπάσκετ. Δικαιολογίες και ελαφρυντικά μένουν στην άκρη, δεν χωράει άλλη… στραβή στο πρωτάθλημα. Τόσο απλά.

To Top