ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μόνο ο Άρης νίκησε στα προκριματικά του καλοκαιριού

Μόνο ο Άρης πανηγύρισε νίκη και μάλιστα τρεις φορές στα ευρωπαϊκά προκριματικά του καλοκαιριού κόντρα σε Γκόμελ και Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Στον 2ο προκριματικό γύρο για το Conference League νίκησε την Γκομέλ με 5-1 και 2-1, αλλά δεν κατάφερε να λυγίσει και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Μετά την ήττα με 2-0 στο Ισραήλ, πάλεψε για την ανατροπή, αλλά το 2-1 δεν του έφτασε.

Αντίθετα οι υπόλοιπες τρεις ομάδες που πήραν μέρος στα προκριματικά (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ) δεν κατάφεραν να κερδίσουν. Ωστόσο οι Πειραιώτες είναι αυτοί που συνεχίζουν με τη βοήθεια του Βάτσλικ και της τύχης στους ομίλους του Europa League.

Ο ΠΑΟΚ, στο β’ προκριματικό γύρο του Conference League, αντιμετώπισε τη Λέφσκι από την οποία ηττήθηκε με 2-0 στη Βουλγαρία και στην Τούμπα δεν κατάφερε να ανατρέψει της εις βάρος του κατάσταση με το ματς να τελειώνει 1-1.

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ύστερα από επτά χρόνια αλλά δεν κατάφερε να έχει ένα μακρύ ταξίδι. Η Σλάβια Πράγας τον νίκησε στην Τσεχία με 2-0 και στη Λεωφόρο το ματς ήρθε 1-1.

To Top