Μόνο ο Ήφαιστος δεν έκανε αλλαγές από την αρχή της σεζόν, ακολουθεί ο Άρης

Ο σημερινός αντίπαλος του Άρη, Ήφαιστος Λήμνου, αποτελεί τη μοναδική ομάδα της φετινής Basket League που δεν έχει αλλοιώσει σε καμία στιγμή το ρόστερ της.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Η ομάδα της Λήμνου δεν προχώρησε σε καμία αλλαγή παίκτη της ως τώρα, ενώ παράλληλα και το τεχνικό επιτελείο έμεινε ίδιο. Η μοναδική στιγμή που υπήρξε σκέψη αλλαγής ήταν για τον Τάιρον Μπρέιζελτον, ο οποίος τον Ιανουάριο είχε υποστεί ρήξη έξω μηνίσκου στο αριστερό του γόνατο, όμως η διακοπή του πρωταθλήματος που ακολούθησε για έναν μήνα έδωσε τη δυνατότητα στην ομάδα να τον περιμένει, όπως και έγινε.

Πέραν της… ακεραιότητας του Ηφαίστου, στον ίδιο δρόμο βρέθηκαν ακόμα τρεις ομάδες, πραγματοποιώντας ωστόσο κάποιες αλλαγές. Ο Προμηθέας πρόσθεσε στο ρόστερ του τον Τζέικ Όντουμ για έναν μήνα (Νοέμβριο με Δεκέμβριο), προκειμένου να αντικαταστήσει προσωρινά τον τραυματία Λάνγκστον Χολ. Αυτή ήταν και η μοναδική κίνηση των Πατρινών αφού ο… φευγάτος Τέρελ Παρκς έπεισε τον Μάκη Γιατρά με τις εμφανίσεις του, κερδίζοντας την παραμονή του.

Τρίτος κατά σειρά έρχεται ο Άρης, ο οποίος λόγω ειδικών συνθηκών (απαγορευτικό/περιορισμός μεταγραφών) δεν μπορούσε να κάνει πολλά πράγματα. Προχώρησε μόνο στην προσθήκη του Βασίλη Τολιόπουλου στο ρόστερ, ενώ η πιο σημαντική αλλαγή ήταν αυτή του προπονητή, με τον Γιάννη Καστρίτη να παίρνει τη θέση του Βαγγέλη Αγγέλου στα μέσα του Δεκεμβρίου.

Από κοντά και ο Χολαργός που άλλαξε μόνο τον Ντάριν Ντόρσεϊ με τον Γκάρι Τάλτον στις αρχές Δεκεμβρίου, με το τεχνικό επιτελείο να μένει ανέγγιχτο.

Στον αντίποδα για τις ομάδες με τις περισσότερες αλλαγές φέτος, στην κορυφή βρίσκονται οι Κολοσσός και Πανιώνιος. Αμφότερες, εκτός του ότι άλλαξαν τρεις φορές προπονητή, ενεργοποίησαν συνολικά ως τώρα 20 παίκτες στο πρωτάθλημα, με την ομάδα της Ρόδου να έχει χρησιμοποιήσει 12 ξένους, ενώ ο Πανιώνιος έναν λιγότερο!

To Top