Μόνο ο Αγγελούδης στη Δόξα

Σήμερα αναμένεται να τελειώσει το θέμα των δανεικών ποδοσφαιριστών προς την Δόξα Δράμας και όπως όλα δείχνουν το… ταξίδι θα κάνει μόνο ένας, ο Νίκος Αγγελούδης.

 Μπορεί να ειδοποιήθηκαν από τη διοίκηση του Άρη ο Νίκος Αγγελούδης και ο Μιχάλης Γιαννίτσης ότι θα μετακομίσουν στη Δράμα για να αγωνιστούν ως δανεικοί στη Δόξα Δράμας, αλλά μέχρι χθες το βράδυ δεν είχαν καμία άλλη ειδοποίηση. Όλα αναμένεται να τελειώσουν σήμερα με τον μεγαλομέτοχο και πρόεδρο της ΠΑΕ Αθανάσιο Σάμιο να μεταβαίνει στη Θεσσαλονίκη, όπου θα έχει διαδοχικές συναντήσεις για το γήπεδο και μεταγραφές.

Όπως αναφέρει πάντως, το dramagoal.gr: «Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι τελικά το ταξίδι προς τη Δράμα θα κάνει μόνο ο Νίκος Αγγελούδης, ο οποίος αγωνίζεται ως επιθετικός και στις αρχές του χρόνου υπέγραψε συμβόλαιο 3,5 χρόνων με τον Άρη μετά από εισήγηση τουθ Έκτορ Ραούλ Κούπερ. Γαλουχήθηκε στις ακαδημίες του Άρη, αλλά σε ηλικία 13 χρονών αποχωρεί και πηγαίνει στον Ηρακλή που τέσσερα χρόνια αργότερα τον κάνει επαγγελματία ο Πεντράθα. Τον επόμενο χρόνο δίνεται δανεικός το πρώτο εξάμηνο στην Κοζάνη (4 συμμετοχές) και το επόμενο στον ΠΑΟΝΕ (12 συμμ. και 3 γκολ).

Μετά το δανεισμό του επιστρέφει στον Άρη και την περσινή περίοδο ήταν βασικότατο μέλος της ομάδας Κ20 που κατέκτησε το πρωτάθλημα σημειώνοντας 15 γκολ. Το καλοκαίρι τον συμπεριέλαβε στην προετοιμασία ο Σάκης Τσιώλης και μάλιστα αγωνίστηκε ως αλλαγή στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τον ΠΑΣ Γιάννενα (0-0) στο γήπεδο των Ζωσιμάδων. Όπως όλα δείχνουν θα μετακομίσει μόνος του στη Δράμα, αφού δύσκολα θα προχωρήσει η υπόθεση του Γιαννίτση που αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας. Μία θέση ιδιαίτερα νευραλγική που θέλει έναν παίκτη περισσότερο έμπειρο…»

To Top