«Μόνο ο Γκάλης μπορεί να εμπνεύσει»

Για την επιστροφή του Νίκου Γκάλη στον Άρη μίλησε  ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Λευτέρης Αρβανίτης, ο οποίος τόνισε πως ο «γκάνγκστερ» είναι σε θέση να συσπειρώσει και να εμπνεύσει.

Σε μια νέα εποχή οικονομικής εξυγίανσης προσπαθεί να μπει ο Άρης και σε αυτήν τη μάχη δεν μπορεί να λείπει κανένας, πολύ περισσότερο ένας άνθρωπος όπως ο Νίκος Γκάλης, που αποτελεί κομμάτι της ζωντανής ιστορίας της ομάδας.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Λευτέρης Αρβανίτης μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 για αυτήν τη νέα εποχή της ομάδας, τονίζοντας πως ο Γκάλης είναι σε θέση να δώσει όραμα και να βοηθήσει ακόμη και στο θέμα της προσέλκυσης επενδυτή στην ομάδα.

Διαβάστε αποσπάσματα από όσα είπε στην εκπομπή «Μπαμ και Κάτω» και στους Μπάμπη Χριστόγλου και Μιχάλη Λεάνη:

«Όλοι ξέρουν πως o Γκάλης είναι ένας δύσκολος άνθρωπος. Χρειάζεται να του αποδείξεις πως αυτό που λες είναι η αλήθεια. Ξεκίνησε από πέρυσι η προσέγγιση με την εκδήλωση που έγινε προς τιμήν του. Εκεί είδε πως παλεύουμε με ειλικρίνεια. Τουν υπόλοιπο χρόνο είχαμε επαφή και ποτέ δεν είπε όχι σε αυτά που ζητήσαμε. Του εξήγησα σε πόσο δύσκολη κατάσταση είναι η ομάδα και πως μόνο αυτός θα μπορούσε να δώσει όραμα και να εμπνεύσει. Το σκέφτηκε πολύ και αποφάσισε ως απλός στρατιώτης να βοηθήσει την ομάδα που αγαπάει ώστε να εξυγιανθεί οικονομικά.

Το ρόλο του δεν θα τον καθορίζαμε εμείς, αλλά ο ίδιος. Ο κόσμος του Άρη του δίνει το ρόλο που εκείνος θέλει. Θα είναι συμβουλευτικός σε όλα τα θέματα. Δεν θα είναι στη διοίκηση. Δεν πρέπει να φθείρουμε αυτήν την προσωπικότητα.

Θα προσπαθήσουμε να προσελκύσουμε έτσι κάποιον επενδυτή ποντάροντας και στην προσωπικότητα του Νίκου. Έχουμε δημοσιοποιήσει φάκελο με όλα τα οικονομικά στοιχεία. Τώρα θα ενταθούν οι προσπάθειές μας. Με τον Γκάλη μαζί μας γίνομαι ακόμη πιο αισιόδοξος γιατί ουσιαστικά κατοχυρώνεται ο κάθε υποψήφιος επενδυτής πως υπάρχει βιώσιμο πλάνο. Αν και είναι δύσκολο, πιστεύω πως με τον Νίκο δίπλα μας θα το καταφέρουμε και αυτό παρά τις δύσκολες συνθήκες.

Έχει σκεφτεί και αυτός αλλά και εμείς πολλές ιδέες για το μέλλον του Άρη. Από την πρώτη μέρα φέραμε κοντά ανθρώπους όπως ο Ιωαννίδης, ο Λυπιρίδης για να επιστρέψουν όλοι όσοι δόξασαν τη φανέλα και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια. Ο Άρης είναι μια οικογένεια και σε αυτήν την ανάγκη δεν περισσεύει κανένας.

Σύντομα θα υπάρξει και η συνέντευξη Τύπου. Δίνουμε μεγάλο αγώνα για να λύσουμε τα προβλήματα με τη FIBA».

To Top