Μόνο ο ΠΑΣ δεν πήρε άδεια – Απορρίφθηκε ως… “απαράδεκτη” η έφεση του Άρη

Όλες οι ομάδες της Super League που θα αγωνίζονται του χρόνου στην πρώτη κατηγορία πήραν από το δευτεροβάθμιο όργανο της ΕΠΟ άδεια συμμετοχής, μοναδική ομάδα που δεν πήρε είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Aπορρίφθηκε ως “απαράδεκτη” η έφεση του Άρη (παρά τα όσα είχαν αναφερθεί από την Αθήνα, η κίτρινη ΠΑΕ κατέθεσε έφεση…). Η συγκεκριμένη υπόθεση δεν έχει καμία σχέση με την έφεση των κίτρινων για τη μη επικύρωση της βαθμολογίας της Σούπερ λίγκας και ήταν εκ προοιμίου καταδικασμένη σε αποτυχία, μια και σύμφωνα με τον νόμο “ομάδα που βρέθηκε σε καθεστώς προστασίας από τους πιστωτές, δεν μπορεί να πάρει αδειοδότηση για δώδεκα μήνες μετά”.

Όπως αναφέρει το soccerplus.gr:

“Ο ΠΑΣ πέρσι παρότι είχε πάρει άδεια σε δεύτερο βαθμό από την ΕΠΟ, κόπηκε από τον έλεγχο της UEFA και έχασε την συμμετοχή του στο Europa League

Επίσης κρίθηκε απαράδεκτη η έφεση του Αρη ο οποίος σε πρώτο βαθμό είχε καταθέσει φάκελο που ουσιαστικά δεν δικαιολογούσε την έφεση που έκανε.

Εκτός από τον ΠΑΣ δεν κατέθεσε καν φάκελο αδειδότησης ο Πανιώνιος και είναι η ομάδα που για δεύτερη συνεχόμενη φορά παίζει στο πρωτάθλημα χωρίς άδεια.

H απόφαση: 

Η Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης (Ε.Ε.Α.) της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση εξέτασε τις εφέσεις των ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ ΓΑΣ, ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ Α.Ο., ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Γ.Σ., ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ και Ο.Φ.Η., κατά των αποφάσεων του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης.

Έκανε δεκτές τις εφέσεις και χορήγησε την άδεια συμμετοχής στις διοργανώσεις περιόδου 2014-2015 στις ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ ΓΑΣ, Ο.Φ.Η., ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ Α.Ο. και ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Γ.Σ.

Δεν έκανε δεκτή την έφεση και δεν χορήγησε άδεια συμμετοχής στις διοργανώσεις περιόδου 2014-2015 στην ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966.

Απέρριψε ως απαράδεκτη την έφεση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ”.

To Top