«Μόνο το 30% των υποδομών παραδόθηκαν για το Μουντιάλ»

Κάθε άλλο παρά αισιόδοξος για την οργανωτική επιτυχία του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας είναι ο Ρονάλντο. Ο θρύλος της «σελεσάο» και μέλος της οργανωτικής επιτροπής του Μουντιάλ δήλωσε πως ένα πολύ μεγάλο μέρος των υποδομών δεν είναι έτοιμες για τη γιορτή του ποδοσφαίρου.

«Πιστεύω πως έχουμε χάσει μια σημαντική ευκαιρία σαν χώρα. Μας υποσχέθηκαν μια σειρά από επενδύσεις που δεν έγιναν πραγματικότητα. Μόλις 30% από αυτές έγιναν πράξη. Ντρέπομαι και είναι κρίμα για το λαό της Βραζιλίας, που ήλπιζε σε μεγαλύτερες επενδύσεις, γιατί αυτή θα ήταν η κληρονομιά για τη χώρα μας. Αυτοί είναι που πλήττονται περισσότερο από αυτή την εξέλιξη», τόνισε.

Όσο για τα διαρκή παράπονα της FIFA για τις καθυστερήσεις στα έργα, είπε: «Δεν πιστεύω πως η FIFA θα θέλει να οργανώσει άλλο Μουντιάλ εδώ μετά από αυτή την τραυματική εμπειρία».

Σχετικά με τις διαδηλώσεις για το κόστος των έργων, τόνισε: «Είναι θεμιτές οι διαδηλώσεις, αλλά όταν συμμετέχουν σε αυτές βάνδαλοι, καλώς οι άνθρωποι της ασφάλειας παίρνουν μέτρα».

Πηγή: www.sport-fm.gr

To Top