Μόνο ως ελεύθερο θέλουν τον Ντουρμισάι στον ΟΦΗ

Την ώρα που το όνομα του Φλορίν Ντουρμισάι ταλαιπωρεί τον Άρη με τους λανθασμένους χειρισμούς της ΕΠΟ στο CAS, εκείνος φαίνεται να είναι μεταγραφικός στόχος του ΟΦΗ.

Τις τελευταίες μέρες ο διεθνής επιθετικός του Ολυμπιακού που την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στην Λάρισα, βρίσκεται σε αναμονή προκειμένου να ξεκαθαρίσει η κατάσταση ενόψει της νέας χρονιάς και το τι θα γίνει με το συμβόλαιό του.

Αυτό που βγαίνει από την Κρήτη είναι πως ο ΟΦΗ δεν έχει κάνει καμία επίσημη κρούση προς την πλευρά του ποδοσφαιριστή αλλά είναι γεγονός πως είναι μια από τις περιπτώσεις που εξετάζει καθώς πρόκειται για επιθετικό που βρίσκεται σε καλή ποδοσφαιρική ηλικία, έχει ποιότητα και μπορεί να προσφέρει αρκετές λύσεις στο επιθετικό κομμάτι.

Ωστόσο ο ΟΦΗ δεν ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ντουρμισάι ως δανεικός από τον Ολυμπιακό παρά μόνο ελεύθερος ή με ένα παρόμοιο καθεστώς με το οποίο απέκτησε τους Διαμαντή, Μπαλογιάννη, Γκαργκαλατζίδη από τον ΠΑΟΚ.

Ο ΟΦΗ δεν πρόκειται να μπει σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Ντουρμισάι ως δανεικός και θα ασχοληθεί σοβαρά με την περίπτωση του μόνο εφόσον γίνει αυτό με τους δικούς του όρους.

To Top