Μόνο 90 αγωνιστικά λεπτά χωρίζουν την Μίλαν από τον Ντε Κετελάρε

Ο Σαρλ Ντε Κετελάρε έχει βρεθεί στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας της Μίλαν και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των ιταλικών ΜΜΕ το deal με την Μπριζ θα σφραγιστεί μετά από τον αποψινό (17/7) αγώνα της με την Γάνδη για το βελγικό Super Cup.

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως ο Σαρλ Ντε Κετελάρε αποτελεί έναν από τους πλέον ταλαντούχους παίκτες που φιγουράρουν τα τελευταία χρόνια στο βελγικό ποδόσφαιρο, και το γεγονός πως αρκετοί μεγάλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι τον έβαλαν στα ραντάρ τους είναι ενδεικτικό της αξίας και των δυνατοτήτων του.

Εκείνη πάντως που επέμεινε περισσότερο στην περίπτωσή του και δείχνει να δικαιώνεται για αυτό είναι η Μίλαν, με σημερινό δημοσίευμα της “Gazzetta dello Sport” να αποκαλύπτει πως είναι πλέον θέμα χρόνου για να φορέσει τα ροσονέρι ο παίκτης.

Συγκεκριμένα, μόλις 90 αγωνιστικά λεπτά απομένουν για την έναρξη της αντίστροφης μέτρησης για τη μετακόμισή του στο Σαν Σίρο, με την Μίλαν να τα έχει βρει σε όλα με τον παίκτη και να ετοιμάζεται να δώσει τα χέρια με την Μπριζ μετά από τη λήξη του Super Cup Βελγίου, όπου οι πρωταθλητές θα αντιμετωπίσουν την Γάνδη (17/7, 19:00, Novasports Prime).

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η ομάδα του Στέφανο Πιόλι έχει αποφασίσει να ανεβάσει την προσφορά της στα 35 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που θα “ξεκλειδώσει” το deal, ενώ έχει συμφωνήσει εδώ και μερικές ημέρες με τον 21χρονο φορ για το συμβόλαιό του, που θα είναι πενταετούς διάρκειας και θα του αποφέρει γύρω στα 2 με 2.5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

To Top