Μόντριτς: “Να κλείσω την καριέρα μου στη Ρεάλ”

Σε δηλώσεις του ο Λούκα Μόντριτς εξέφρασε την επιθυμία του να ολοκληρώσει την ποδοσφαιρική του καριέρα με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Το περασμένο καλοκαίρι εμφανίστηκε έτοιμος να αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Μάλιστα, οι δημοσιογράφοι είχαν αποκαλύψει πως είχε προχωρημένες επαφές με την Ίντερ, ωστόσο τελικά παρέμεινε κάτοικος της ισπανικής πρωτεύουσας.

Ο λόγος φυσικά για τον Λούκα Μόντριτς, ο οποίος φαίνεται πως άλλαξε γνώμη.

Τουλάχιστον, αυτό φαίνεται από τις δηλώσεις που έκανε σχετικά με το μέλλον του: “Ο προσωπικός στόχος μου και η μεγάλη επιθυμία μου είναι να κλείσω την καριέρα μου στη Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτό θα ήταν το ιδανικό σενάριο. Όμως, για να τα καταφέρω, θα πρέπει να συνεχίσω να παίζω στο υψηλότερο επίπεδο. Και αυτό δεν θα είναι καθόλου εύκολο”.

Στη συνέχεια αναφερόμενος στο γεγονός ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην εθνική ομάδα της Κροατίας είπε: “Πολλοί άνθρωποι είπαν ότι η καλύτερη στιγμή για να αποσυρθώ από την εθνική ήταν μετά τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Όμως, η καρδιά μου αποφάσισε να μείνω και να συνεχίσω να παίζω. Και θα συνεχίσω να το κάνω όσο με χρειάζονται”.

To Top