ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Μόργκαν: “Πρόκληση να αντιμετωπίσουμε μια σπουδαία και ιστορική ομάδα όπως ο Άρης”

Ο Τζόρνταν Μόργκαν, από τους κορυφαίους παίκτες της Κύμης, έγραψε στο μπλογκ του για την σπουδαία νίκη της ομάδας του επί του ΠΑΟΚ, αλλά και για την πρόκληση να αντιμετωπίσει η Κύμη μια ιστορική ομάδα, όπως ο Άρης.

Ο Αμερικανός σέντερ έγραψε στο μπλογκ του στον ΕΣΑΚΕ: “Φίλοι μου, αυτή ήταν μια υπέροχη εβδομάδα για εμάς εδώ στην Χαλκίδα! Η προηγούμενη αγωνιστική ήταν μια ακόμη ιστορική στιγμή για την ομάδα μου, καθώς κερδίσαμε τον ΠΑΟΚ, μια από τις πλέον ιστορικές ομάδες της Ελλάδας.

Ήταν μια νίκη που ήρθε με σκληρή προσπάθεια μέσα στο παρκέ. Παίξαμε ομαδικά, ειδικά όταν τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά για εμάς. Και οι δύο ομάδες έπαιξαν πολύ δυνατά, αλλά στο τέλος η άμυνα και η ενέργεια που καταβάλαμε μας βοήθησαν να εξασφαλίσουμε την 4η νίκη μας ως τώρα στο πρωτάθλημα. Μια νίκη που την πανηγυρίσαμε μετά το ματς με τους φιλάθλους μας που γέμισαν το γήπεδο και μας στήριξαν για ένα ακόμη παιχνίδι.

Αυτήν την εβδομάδα έπρεπε να προπονηθούμε σκληρά, γιατί θέλουμε να συνεχίσουμε να προσθέτουμε συνεχώς νέα στοιχεία στην λίστα με τα επιτεύγματα μας. Έχουμε μπροστά μας μία ακόμη πρόκληση, ίσως ακόμη μεγαλύτερη από την προηγούμενη. Θα αντιμετωπίσουμε άλλη μια σπουδαία και ιστορική ομάδα της χώρας, τον Άρη, αλλά αυτήν την φορά εκτός έδρας.

Παίξαμε μαζί τους στην αρχή της σεζόν για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, με το αποτέλεσμα να είναι αρνητικό για εμάς. Τώρα ελπίζουμε να καταφέρουμε να δείξουμε πόσο πολύ έχουμε βελτιωθεί ως ομάδα από τότε. Δεν έχουμε πάρει ακόμα εκτός έδρας νίκη στην Stoiximan.gr Basket League, οπότε οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά αν θέλουμε να ζήσουμε άλλη μία ιστορική στιγμή για την Κύμη SEAJETS.

Τέλος, θέλω να σας ενημερώσω ότι είχα την τιμή να δώσω μία συνέντευξη για την τηλεοπτική εκπομπή “Pick & Roll” του Βασίλη Σκουντή. Ο δημοσιογράφος Κώστας Κατέβας ήρθε και με βρήκε στην Χαλκίδα και μου έκανε πολλές ενδιαφέρουσες ερωτήσεις για την ζωή μου εδώ, αλλά και την ζωή στο σπίτι μου στο Michigan.

Επίσης είχα την ευκαιρία να αναφέρω πολλές ιστορίες από την παιδική μου ηλικία, αλλά και τα πανεπιστημιακά μου χρόνια. Ανυπομονώ πραγματικά να δω το τελικό αποτέλεσμα. Η εκπομπή θα μεταδοθεί την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου στις 20:00. Δείτε την για να με γνωρίσετε καλύτερα!”.

To Top