ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Μόρις: “Είναι σκληρό (το 2-9), αλλά ελπίζουμε να το διορθώσουμε”

Ο Τζέιλεν Μόρις έδωσε συνέντευξη σε διεθνή ιστοσελίδα που ασχολείται με το μπάσκετ και αναφέρθηκε στην παρουσία του στον Άρη, το ΝΒΑ, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και το ενδεχόμενο επιστροφής του στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Η συνέντευξη στο talkbasket.net δόθηκε μετά την ήττα του Άρη από την ΑΕΚ, για την οποία ο Μόρις δεν ήθελε να κάνει κάποιο σχόλιο. Αναφερόμενος ωστόσο στην παρουσία του στον Άρη είπε: “Πηγαίνει καλά. Η Ελλάδα είναι υπέροχη χώρα και μου αρέσει να κυκλοφορώ έξω, να βλέπω κάθε μέρα καινούρια πράγματα. Μου αρέσει που βρίσκομαι εδώ. Ακόμα προσπαθώ να προσαρμοστώ στο παιχνίδι, ακόμα μαθαίνω. Κάθε μέρα προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος και αυτό είναι το μόνο που ζητάω”.

Ρωτήθηκε σε ποιους τομείς προσπαθεί να βελτιωθεί και απάντησε: “Σε όλα τα κομμάτια του παιχνιδιού, είτε αυτό είναι το σκοράρισμα, η άμυνα, η πάσα”.

Ο Άρης έχει ρεκόρ 2-9, το χειρότερο ξεκίνημα στην ιστορία του και ο Μόρις αν και μόλις λίγους μήνες εδώ, έδειξε πως αντιλαμβάνεται πλήρως τι συμβαίνει: “Ξέρω τι σημαίνει αυτό. Είναι πολύ σκληρό για όλους, αλλά ελπίζουμε να το διορθώσουμε”.

Για την παρουσία του στο ΝΒΑ είπε πως “ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Από μικρό παιδί ήθελα να παίξω στο ΝΒΑ, οπότε ένα όνειρό μου έγινε πραγματικότητα. Οι πρώτοι μου πόντοι στο ΝΒΑ είναι κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Η καλύτερη εμπειρία που έχω βιώσει”.

Αναφέρθηκε και στον Γιάννη Αντετοκούνμπο με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες στους Μπακς: “Δεν μίλησα μαζί του όταν δέχθηκα την πρόταση από τον Άρη. Επικοινώνησα μαζί του για να τον συγχαρώ που αναδείχθηκε MVP στο ΝΒΑ” και όταν ρωτήθηκε αν έχει ακόμα το ΝΒΑ στο μυαλό του τόνισε: “Συνέχεια υπάρχει στο μυαλό μου. Διατηρώ επαφές με κάποιους συμπαίκτες μου από το Μιλγουόκι. Τους εύχομαι πάντα το καλύτερο”.

To Top