ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Μότσνικ: “Πολύ επικίνδυνος ο Άρης με ποιοτικούς Αμερικανούς και ομαδικότητα”

Ο Γιούρε Μότσνικ, ο πόιντ γκαρντ των Ελιος Σανς που έχει φορέσει για δυο σεζόν τη φανέλα του Περιστερίου (2010-2012), μίλησε για το παιχνίδι με τον Άρη.

“Ο στόχος που έχουμε από την 1η Αυγούστου, όταν μαζευτήκαμε στην προετοιμασία, ήταν με ανυπομονησία να ξεκινήσει το Champions League. Αυτό θα μας δώσει μια καλή ένδειξη για το πόσο μπορούμε να μετρήσουμε στον ευρωπαϊκό ανταγωνισμό. Στην τελευταία σεζόν τόσο στην Σλοβενία, όσο και στην Alpe Adria αποδείξαμε ότι είμαστε μια ισχυρή και μαχητική ομάδα. Ελπίζω ότι θα είμαστε και στο Champions League και να δείξουμε ότι μπορούμε να είμαστε ένας άξιος αντίπαλος για το καθένα” είπε ο 31χρονος καλαθοσφαιριστής για να συμπληρώσει:

“Είναι αλήθεια ότι σε αυτή τη διοργάνωση έχουμε εξαιρετικές ομάδες ομάδα, με προϋπολογισμούς που είναι πολύ υψηλότεροι από τον δικό μας. Ο Άρης είναι μια πολύ καλή ομάδα, με επικεφαλής έναν καλό προπονητή. Επίσης, έχει στις τάξεις του κάποιους ποιοτικούς Αμερικανούς. Η Ελληνική ομάδα βασίζεται στο ομαδικό παιχνίδι, όπως την έχουμε ήδη παρακολουθήσει και τονίζω ότι ο Άρης είναι πολύ επικίνδυνος”.

To Top