Μύθοι, πραγματικότητα, το… άρμα και ο μοναχικός καβαλάρης!

Τους τελευταίους μήνες έχει αναπτυχθεί έντονα από… καφενειακούς κύκλους η άποψη που εμπλέκει τον Άρη σε παρασκηνιακές ζυμώσεις.  Δηλαδή, την διάθεση των παραγόντων του να εμπλακούν στο παιχνίδι των ισορροπιών του ελληνικού ποδοσφαίρου, πράγμα που γίνεται πάντα με σκοπό την εύνοια.

Λέγεται πως ο Άρης έχει ευθυγραμμιστεί με τους ισχυρούς, ή καλύτερα τον ισχυρό του ελληνικού ποδοσφαίρου. Από τα μέσα της περσινής σεζόν με την απόκτηση τριών παικτών με την μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό, πολλοί έσπευσαν να αποδώσουν στον σύλλογο πολλά και διάφορα…

Φυσικά, ούτε η ιστορία του, ούτε το DNA του Άρη μπορούν να αποδείξουν μια τέτοιου είδους μετάλλαξη. Ο Άρης ήταν, είναι και θα είναι μοναχικός καβαλάρης. Ακόμα και τώρα, στα δύσκολα από κάθε άποψη προσπαθεί με τις δικές του δυνάμεις να μείνει ζωντανός.

Όπως αποδεικνύεται έχει απέναντί του όλο το σύστημα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Με το αίμα νωπό ακόμα από τις διαιτησίες σε Ξάνθη και Βέροια, ήρθε αυτή του Ηρακλείου για να τριτώσει το κακό.

Όσο για τους συνειρμούς που θέλουν τον Άρη να έχει ανέβει σε ξένο άρμα, οι ευφάνταστοι σεναριογράφοι μπορούν πλέον να αλλάξουν την σκρίπτα! Για λόγους οι οποίοι είναι κάτι παραπάνω από ορατοί και τους «απολαμβάνουν» ακόμα κι αυτοί που δεν είναι μυημένοι στο σύστημα!

 

To Top