«Μύλος» με Νεϊμάρ, χειρουργείται και μένει εκτός 6-8 εβδομάδες λέει ο πατέρας του

Οι αντικρουόμενες απόψεις όσον αφορά την κατάσταση της υγείας του Νεϊμάρ συνεχίζονται και την τελευταία δημόσια άποψη εξέφρασε ο πατέρας του Βραζιλιάνου που τόνισε ότι ο γιος του θα περάσει χειρουργείο.

Ο τραυματισμός του σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν έχε προκαλέσει «συναγερμό» στον γαλλικό σύλλογο και μετά την διάψευση του προπονητή Ουνάι Έμερι σχετικά με την φημολογία χειρουργείου, ο πατέρας του παίκτης Νεϊμάρ senior έδωσε την δική του εκδοχή στο ESPN, επισημαίνοντας ότι ο αρχηγός της «σελεσάο» θα μείνει εκτός δράσης για 6-8 εβδομάδες.

«Η Παρί γνωρίζει ήδη πως δεν θα έχει στη διάθεσή της τον Νεϊμάρ τουλάχιστον για τις επόμενες έξι εβδομάδες, καθώς ο χρόνος αποθεραπείας κυμαίνεται στις 6-8 εβδομάδες. Αυτό είναι σίγουρο, σύμφωνα με την επέμβαση. Αυτό που δεν πρέπει να κάνουμε είναι κάτι που θα προκαλέσει ζημιά στο μέλλον» προσθέτοντας ότι δεδομένα έχει τεθεί νοκ άουτ για την ρεβάνς του Champions League με την Ρεάλ Μαδρίτης.

«Περιμένουμε την απόφαση της Παρί. Δεν εξαρτάται απ’ τον Νεϊμάρ. Δεν είναι δική του ή δική μου απόφαση. Δεν είμαι γιατρός και η οικογένειά μας δεν έχει κανέναν γιατρό. Πρέπει να περιμένουμε την απόφαση του συλλόγου, ο οποίος περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να προχωρήσει τη διαδικασία. Προς το παρόν, περιμένουν τον γιατρό της εθνικής Βραζιλίας να φτάσει στο Παρίσι για να τον εξετάσει» κατέληξε σχετικά με τον χρόνο της επέμβασης.

To Top