«Με έπεισε ο Στεφανίδης»

Λίγες μόνο ώρες μετά την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων του, ο Κώστας Ελευθεριάδης εξήγησε τους λόγους που τον έκαναν να αναλάβει το δικαίωμα της υπογραφής στον Αρη των χιλίων προβλημάτων και των χιλίων κινδύνων. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο novasports.gr:

-Είστε, εδώ και λίγες ώρες, ο νέος διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Αρης, ο έχων, δηλαδή, το δικαίωμα της υπογραφής. Με τι σκέψεις αναλαμβάνετε;
« Επειδή πίστευα και πιστεύω στα μέλη που ανέλαβαν τις τύχες της ομάδας από το Μάϊο και επειδή ξαφνικά βρέθηκαν χωρίς το ένα μέλος (σ.σ Ψηφίδης) που υποστήριζε αυτή την προσπάθεια, δέχτηκα να αναλάβω αυτή την ευθύνη, θεωρώντας πως η προσπάθεια αυτή πρέπει να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί».

-Τι σας είπε ο κ. Στεφανίδης και σας έπεισε να εμπλακείτε;
« Δεν μου είπε πολλά πράγματα, όμως επειδή είμαι στον Αρη, βλέπω ότι τόσο ο ίδιος, όσο και οι συνεργάτες του, τρέχουν! Και τρέχουν κάνοντας ουσιαστικές κινήσεις, γιατί πρέπει να έρθει το αποτέλεσμα, ώστε ο Αρης να αγωνιστεί στη Β΄ Εθνική και από εκεί να ανέλθει άμεσα στη Superleague. Πείστηκα, λοιπόν, από τη διοίκηση Στεφανίδη και είμαι δίπλα».

-Τι απαντάτε σε αυτούς που σας έχουν δώσει το προσωνύμιο του «αυτοφωράκια»;
«Είναι μια ορολογία της οποίας το νόημα δεν καταλαβαίνω. Αν, λοιπόν, αυτό σημαίνει πως ο άνθρωπος που βρίσκεται σ΄ αυτή τη θέση, λόγω των πολλών προβλημάτων, θα πηγαίνει συνέχεια στο αυτόφωρο, εμείς δεν είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε κάτι τέτοιο. Κι αυτό γιατί πιστεύουμε ότι θα ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του Αρη, τις οικονομικές εννοώ, για να μην πάμε στα αυτόφωρα».

-Θέλετε να πείτε κάτι στον κόσμο, επ΄ ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων σας; 
« Ο κόσμος να ξέρει ότι προσπάθεια γίνεται. Πολύ σύντομα, μα πάρα πολύ σύντομα, θα δουν να έρχονται αποτελέσματα».

To Top