ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Μarbella24horas: “Ο Λόρεν Μορόν συνεχίζει να λάμπει στην πρώτη του διεθνή εμπειρία”

Ο Λόρεν Μορόν επέστρεψε στα γκολ κόντρα στο Βόλο, πετυχαίνοντας με πέναλτι το έκτο του τέρμα στο πρωτάθλημα και είναι πλέον ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης με την ιστοσελίδα marbella24horas να φιλοξενεί σχετικό θέμα.

Όπως αναφέρεται στην… εισαγωγή:

«Ο Λόρεν Μορόν συνεχίζει να λάμπει στην πρώτη του διεθνή εμπειρία. Ο επιθετικός από την Μαρμπέγια πέτυχε το έκτο του γκολ στη σεζόν αυτή τη μέρα για να βάλει τον Άρη στη μάχη για το ελληνικό πρωτάθλημα και στην πορεία να γίνει ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος. Ο Λόρεν άνοιξε το σκορ στη νίκη με 0-2 επί του Βόλου με γκολ πέναλτι».

Στη συνέχεια ο συντάκτης του κειμένου προσθέτει: «Τα πράγματα δεν θα μπορούσαν να πάνε καλύτερα για τον Λόρεν Μορόν που συνεχίζει να απολαμβάνει το ποδόσφαιρο στον Άρη. Το ελληνικό πρωτάθλημα έχει… πέσει στα πόδια του κι αυτό αποδεικνύεται από τα νούμερά του μετά τις πρώτες έντεκα αγωνιστικές.

Ο Λόρεν ξέρει πώς να αξιοποιήσει στο έπακρο την πρώτη του διεθνή εμπειρία του, στο τόσο παθιασμένο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτό το Σαββατοκύριακο ήταν και πάλι βασικός στη νίκη της ομάδας του στο γήπεδο του Βόλου».

Και καταλήγει: «Η ομάδα του Λόρεν είναι πλέον πέμπτη στη βαθμολογία του πρωταθλήματος με 17 βαθμούς, μόνο πίσω από Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Στο ελληνικό πρωτάθλημα, οι έξι πρώτοι θα παίξουν στη δεύτερη φάση για τον τίτλο της Λίγκας και ο Λόρεν έχει ήδη βάλει την ομάδα του στη μάχη για το πρωτάθλημα και με έξι γκολ είναι ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης».

To Top