ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ν΄Λουντούλου: “Ελπίζω ότι θα συνεχίσω να φοράω την φανέλα του Άρη…”

Ο Γκαέλ Ν΄Λουντούλου ήταν ο κορυφαίος του αγώνα στην Χαλάστρα, στο ένα ημίχρονο που αγωνίστηκε και μετά το τέλος της αναμέτρησης τοποθετήθηκε τόσο για το ματς, όσο και τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

«Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι ξεκινήσαμε καλά και πιστεύω ότι παίξαμε σωστά και ομαδικά με αποτέλεσμα να καταφέρουμε να πετύχουμε το γκολ που θέλαμε, ενώ παράλληλα ελέγξαμε τον ρυθμό, κάτι που επιθυμούμε να συμβαίνει σε όλες τις αναμετρήσεις», τόνισε αρχικά για την νίκη του Άρηστην Χαλάστρα ο Ν’ Λουντούλου.

Για το πως μπορεί να βοηθήσει στα εναπομείναντα ματς: «Έχω την ταχύτητα να φύγω στην κόντρα ή στην πλάτη της άμυνας και κάνω αυτό που ζητάει ο προπονητής μου και για την ομάδα. Ακόμη κι όταν έρχομαι από τον πάγκο, η απόδοσή μου πρέπει να είναι η ίδια».

Για το αν θέλει να παραμείνει και την επόμενη χρονιά, είπε: «Όλοι σκεφτόμαστε την επόμενη χρονιά. Προσωπικά είναι η δεύτερη χρονιά μου στην ομάδα και θέλω να παραμείνω. Είμαστε μία καλή ομάδα με έναν σοβαρό προπονητή και ελπίζω ότι την χρονιά που ακολουθεί, θα συνεχίσω να φοράω τη φανέλα του Άρη»

To Top