Νάγκελσμαν: «Είμαστε άνθρωποι, όχι μηχανές»

Προερχόμενη από τη βαρύτερη ήττα της ιστορίας της στο κύπελλο Γερμανίας, η Μπάγερν Μονάχου ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει αύριο (30/10) στο Βερολίνο την Ουνιόν.

Ο προπονητής των Βαυαρών, Γιούλιαν Νάγκελσμαν, αναφέρθηκε στη «βαριά» ήττα με 5-0 από την Γκλάντμπαχ εν όψει αυτού του αγώνα, καθώς και στα αίτιά της.

«Δείξαμε πως είμαστε ευάλωτοι απέναντι στην Γκλάντμπαχ, αλλά είναι σημαντικό να πάρουμε το μάθημά μας από αυτό το παιχνίδι. Ήταν ιστορική (σ.σ. ήττα) και οφείλουμε να δεχθούμε την κριτική. Δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό.

Είμαστε άνθρωποι, όχι μηχανές. Μπορεί να κάνουμε λάθη και, σε συνδυασμό με έναν καλό αντίπαλο και τη δική μας κακή μέρα, βρέθηκαμε να δεχόμαστε τρία γκολ στα πρώτα 21 λεπτά.

Δεν πρέπει να μας αποσπούν όλα τα κολακευτικά λόγια, ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα στον κόσμο κ.λπ. Πρέπει να εστιάσουμε στο να αποδεικνύουμε συνεχώς ότι είμαστε η Μπάγερν και ότι όντως ανήκουμε στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Σαν πρωταθλητές, πρέπει να σηκωθούμε και το Σάββατο θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε αντίδραση. Όλοι εκπλαγήκαμε λίγο από αυτό που συνέβη την Τετάρτη και συμφωνήσαμε ότι δεν πρέπει να ξανασυμβεί, γιατί ήταν πολύ οδυνηρό»σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν.

To Top