Νάκας: “Ποια Γ΄εθνική; Ο Άρης είναι Άρης”

O Στέλιος Νάκας είναι από τα νέα πρόσωπα που εντάχθηκαν στο δυναμικό του Αρη. Ο Βολιώτης μέσος, άφησε τον Ηρακλή Ψαχνών και μέσω δανεισμού από την Ξάνθη, στην οποία ανήκει, πέρασε την πόρτα του «Κλ. Βικελίδης» με στόχους και φιλοδοξίες.

«Ενημερώθηκα προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου για το ενδιαφέρον του Αρη, ενώ είχα ήδη κάποιες προτάσεις για δανεισμό από την ομάδα μου, τη Skoda Ξάνθη», δήλωσε στο σάιτ της Nova, ο Νάκας και συνεχίζει: « Μόλις όμως έμαθα για τα ενδιαφέρον του Αρη, δεν έβαλα καθόλου στο μυαλό μου τη Γ΄ Εθνική! Ο Αρης είναι Αρης! Εχει τον κόσμο, την ιστορία, τη βαριά φανέλα, οπότε πρόκειται για μεγάλο κίνητρο για μένα. Θέλω να παίξω, να προσφέρω και να κάνω τους οπαδούς υπερήφανους, δικαιώνοντας την διοίκηση για την κίνηση που έκανε για μένα».

Οσο για το πως φαντάζεται την πρώτη του είσοδο στην έδρα των κιτρίνων; «Ανυπομονώ γι αυτή τη στιγμή! Η τύχη το φέρνει έτσι, ώστε να έχω την δυνατότητα, στην πρώτη μου αποστολή με την ομάδα, να υπάρχει εντός έδρας ματς. Θέλω να ζήσω την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι του Αρη.», καταλήγει.

To Top