Νάπολι – Γιουβέντους 1-0: Την… εκτέλεσε ο Ινσίνιε (video)

Ο Ινσίνιε από την άσπρη βούλα… εκτέλεσε τη Γιουβέντους, η Νάπολι επικράτησε 1-0 στο ντέρμπι και άφησε άφησε τη «Μεγάλη Κυρία» στο -7 από την κορυφή της Serie A.

O Iνσίνιε έφτασε τα 100 γκολ με τη Νάπολι και το γκολ από την άσπρη βούλα κόντρα στη Μεγάλη Κυρία (1-0) ήταν αρκετό για να βάλει την ομάδα του σε τροχιά Τσάμπιονς Λιγκ. Αντίθετα, η Γιούβε υπέστη την τρίτη φετινή ήττα και βρέθηκε στο -7 από την κορυφή!

Η Γιουβέντους μπήκε δυνατά, πίεσε στο πρώτο τέταρτο και με Μπερναρντέσκι, Κριστιάνο προσπάθησε να φανεί απειλητική. Ωστόσο, η Νάπολι αντέδρασε σωστά, κράτησε το μηδέν και ισορρόπησε. Ετσι, ήρθε η φάση του πρώτου μέρους στο 30′, όταν μέσω VAR δόθηκε πέναλτι στους παρτενοπέι για άτσαλο μαρκάρισμα του Κιελίνι με το χέρι στον Ραχμάνι.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ινσίνιε (είχε 0/3 απέναντι στη Γιουβέντους), σκόραρε πέτυχε το γκολ Νο100 με τη φανέλα της Νάπολι, πετυχαίνοντας το 1-0. Σκορ με το οποίο πήγαν στα αποδυτήρια οι δύο ομάδες, αφού οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, αν και είχαν τον έλεγχο. Πίεσε στην επανάληψη για την ομάδα του Πίρλο, με τον Κριστιάνο να το παίρνει πάνω του, αλλά να μη μπορεί να βρει δίχτυα.

Το σουτ του Ρονάλντο από καλή θέση στο 47′ έφυγε άουτ, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Πορτογάλος δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα από κοντά. Στο 85′ ο Κιέζα είδε τη μπάλα να φεύγει άουτ και στο 86′ ο Μέρετ απέκρουσε εντυπωσιακά στον Μοράτα κρατώντας το μηδέν.

Η Νάπολι δεν είχε… φάση στην επανάληψη, όμως πήρε αυτό που ήθελε, με τον Γκατούζο να παίρνει ανάσα…

Νάπολι: Μέρετ, Ντι Λορέντσο, Ραχμάνι, Μαξίμοβιτς, Μάριο Ρουί, Μπακαγιόκο, Ζιελίνσκι (64′ Ελμάς), Πολιτάνο (65′ Φαμπιάν Ρουίθ), Ινσίνιε (88′ Λομπότκα), Λοσάνο, Οσιμέν (75′ Πετάνια).

Γιουβέντους: Σέζνι, Κουαδράδο (46′ Αλεξ Σάντρο), Ντε Λιχτ, Κιελίνι, Ντανίλο, Μπερναρντέσκι (63′ ΜακΚένι), Μπεντανκούρ (72′ Κουλουσέφσκι), Ραμπιό, Κιέζα, Ρονάλντο, Μοράτα.

To Top