Νάπολι: Προσφέρει τεράστιο μπόνους υπογραφής στον Μανωλά

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, οι διοικούντες τη Νάπολι προσφέρουν στον Κώστα Μανωλά, πέρα από τα 4.000.000 ευρώ ετησίως, κι ένα τεράστιο ποσό ως μπόνους υπογραφής προκειμένου να τον πείσουν να φορέσει τη φανέλα των “παρτενοπέι”.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Το ρεπορτάζ των Ιταλών αναφέρει πως ο 28χρονος αμυντικός θα υπογράψει συμβόλαιο πέντε ετών, το οποίο θα του αποφέρει περίπου 4.000.000 ευρώ ετησίως, ενώ αναμένεται να λάβει και 2.700.000 ευρώ cash ως μπόνους υπογραφής. Ουσιαστικά, με τη συγκεκριμένη κίνηση, οι διοικούντες τη Νάπολι έπεισαν τον Μανωλά να αποδεχθεί την πρότασή τους, αφού το προηγούμενο διάστημα υπήρχε διαφορά στο οικονομικό ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Αν όλα κυλήσουν ομαλά, ο Μανωλάς θα ταξιδέψει τη Δευτέρα (01/07) στη Νάπολη για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του. Μάλιστα, η “Gazzetta dello Sport” υποστηρίζει πως οι ιθύνοντες της Νάπολι θέλουν να συμπεριλάβουν και μία ιδιαίτερα υψηλή ρήτρα στο deal, προκειμένου να έχουν το “πάνω χέρι” σε περίπτωση που ενδιαφερθεί κάποια ομάδα για τον Έλληνα στόπερ.

Θυμίζουμε πως το αντίθετο δρομολόγιο θα πραγματοποιήσει ο Αμαντού Ντιαβαρά, ο οποίος θα δοθεί ως αντάλλαγμα στη Ρόμα αντί 18.000.000 ευρώ.

To Top