“Νάτοι, νάτοι οι πρωταθλητές”! Ο τίτλος στη μνήμη του Γιώρη και η απώλεια του Άγγελου (video)

“Ακόμα και στους… ανήλικους, ο Άρης είναι το αφεντικό! Η Κ-17 τίμησε την υπόσχεσή της και το χρέος στη μνήμη του Στέφανου Γιώρη, νίκησε τον ΠΑΟΚ με 1-0 στον τελικό του φάιναλ φορ και επιστρέφει από την Τρίπολη με το βαρύτιμο τρόπαιο, το πρώτο των «κίτρινων» στην τετραετή ιστορία του θεσμού”.

Με αυτή την εισαγωγή, το PRESSARIS, ακριβώς ένα χρόνο πριν, στις 14 Μαΐου 2012 κατέγραψε την κατάκτηση του τίτλου από τον Άρη και την Κ17.

Ο Άρης με γκολ του Παναγιώτη Βαλαή, που εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια των αμυντικών του ΠΑΟΚ σε εκτέλεση κόρνερ του Ανδρεάδη και κεφαλιά του Σουνά, σκόραρε από κοντά στο 50′ και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, με το οποίο οι κίτρινοι στέφθηκαν πρωταθλητές στην κατηγορία Κ-17.

Η ενδεκάδα του Άρη:

ΑΡΗΣ (Θέος): Μάντζαρης, Κιβρακίδης, Γραμπής, Μπιμπισίδης, Ανδρεάδης, Λεμονής (88′ Χατζηνικολάου), Αντωνιάδης, Βαλαής (74′ Πασχαλίδης), Ρότα (69′ Μαρινόπουλος), Σουνάς (90′+2′ Βασιλούδης), Ιγνατίδης (81′ Παπουτσής).

Στο αεροδρόμιο βρέθηκαν αρκετοί φίλοι του Άρη και το κιτρινόμαυρο πάρτι δεν άργησε να στηθεί… Το σύνθημα έδωσαν οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές μέσα στο χώρο υποδοχής των αποσκευών και ξεκίνησε η ανταλλαγή συνθημάτων οι οποίες πλημμύρισαν το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης.

Ένα χρόνο μετά, η οικογένεια του Άρη καμαρώνει για εκείνη την επιτυχία, αλλά μετράει μια μεγάλη απώλεια, αυτή του Άγγελου Τσιπούρα, ο οποίος έφυγε τόσο αναπάντεχα από τη ζωή ακριβώς τέσσερις μήνες πριν, στις 14 Ιανουαρίου 2013… Σίγουρα κι αυτός από ψηλά μαζί με τον Στέφανο Γιώρη θα καμαρώνουν για τον άθλο του πρωταθλήματος.

To Top