Νάτσιος στο PRESSARIS: «Πάμε για πρωτιές στο πανελλήνιο κολύμβησης»

Με το πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης ανδρών – γυναικών, που θα πραγματοποιηθεί στην Τρίπολη από την ερχόμενη Παρασκευή έως και την Κυριακή (22-24/06), ολοκληρώνεται η προετοιμασία του Άρη Γρηγοριάδη για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά και η φετινή αγωνιστική περίοδος για τους υπόλοιπους κολυμβητές του Άρη. Ο προπονητής του συλλόγου, Γιάννης Νάτσιος, μίλησε στο PRESSARIS για τη διοργάνωση, τονίζοντας ότι στόχος των «κίτρινων» είναι η διατήρηση στις μεγάλες κολυμβητικές δυνάμεις της Ελλάδας.

Αναφορικά με την αποστολή του Άρη, ο Γιάννης Νάτσιος δήλωσε: «Κατεβαίνουμε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα με μία ολιγομελή αποστολή των δέκα ατόμων, που θα απαρτίζεται από πέντε αγόρια και πέντε κορίτσια. Ο κάθε ένας από αυτούς έχει ως στόχο φυσικά να κατακτήσει τουλάχιστον ένα χρυσό μετάλλιο. Βέβαια, η αλήθεια είναι πως δεν ξέρουμε τις συνθήκες τις οποίες θα αντιμετωπίσουμε. Το κολυμβητήριο όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες είναι κλειστό και δε γνωρίζουμε αν θα υπάρχει ζέστη και κατά πόσο αυτή θα επηρεάσει τους αθλητές. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, τα παιδιά θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό».

Η Μαρία Μιχαλάκα και η Μαρία – ΤζονΧουά Τσανγκ είναι δύο από τις αθλήτριες που προπονεί ο κ. Νάτσιος και οι οποίες θα εκπροσωπήσουν το σύλλογο σε αυτή τη διοργάνωση: «Τόσο η Μιχαλάκα όσο και η Τσανγκ θα αγωνιστούν για να πετύχουν ό,τι καλύτερο. Σίγουρα, στόχος της Μιχαλάκα είναι να κερδίσει τις κούρσες στις οποίες θα συμμετάσχει και όσον αφορά την Τσανγκ, το πλασάρισμα στην πρώτη τριάδα θα ήταν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Γενικότερα, βέβαια, όλοι οι αθλητές θα προσπαθήσουν να φέρουν την ομάδα ψηλά και να τη διατηρήσουν στις πρώτες θέσεις της γενικής κατάταξης».

Ταυτόχρονα, όμως, η προετοιμασία των κολυμβητών πέρασε και συνεχίζει να περνά από… σαράντα κύματα, με τα προβλήματα στα κολυμβητήρια της πόλης να παραμένουν μεγάλα: «Δυστυχώς, η προετοιμασία δεν πήγε πολύ καλά, λόγω των γνωστών προβλημάτων με τα κολυμβητήρια. Ο χώρος είναι πολύ περιορισμένος και δυστυχώς δεν έχουμε κάνει τις προπονήσεις που θα θέλαμε. Τα προβλήματα δεν έχουν λυθεί, ωστόσο εμείς θα κάνουμε την προσπάθειά μας και θα κυνηγήσουμε το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στους αγώνες».

Η αποστολή του Άρη για το πανελλήνιο πρωτάθλημα:

ΑΝΔΡΕΣ
1. Άρης Γρηγοριάδης (50μ. και 100μ. ύπτιο)
2. Αλέξανδρος Θεοχαρίδης (50μ., 100μ. και 200μ. ύπτιο)
3. Γρηγόρης Μαλιτζής (200μ. και 400μ. μικτή, 100μ. ελεύθερο)
4. Φώτης Μυλωνάς (50μ., 100μ. και 200μ. ελεύθερο)
5. Μιχαήλ – Μάριος Βασδέκης (400μ., 800μ. και 1,500μ. ελεύθερο)

ΓΥΝΑΙΚΕΣ
1. Μαρία Μιχαλάκα (50μ., 100μ. και 200μ. πρόσθιο)
2. Μαρία – ΤζονΧουά Τσανγκ (50μ., 100μ. και 200μ. ύπτιο)
3. Ασπασία Πετραδάκη (50μ., 100μ. και 200μ. ύπτιο)
4. Ραφαηλία Χοροζίδου (50μ., 100μ. και 200μ. πρόσθιο)
5. Βασιλική Λημνιού (100μ., 200μ. και 400μ. ελεύθερο)

To Top