Νέα έκρηξη στο αυτοκίνητο του Δαλούκα!

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε στις 04:00 τα ξημερώματα στο αυτοκίνητο του πρώην διεθνή διαιτητή και νυν τεχνικού διευθυντή της Νίκης Βόλου, Γιώργου Δαλούκα! Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε ένα χρόνο που ο Βολιώτης πρώην ρέφερι, διαβόητος για την σκανδαλώδη διαιτησία του στο περσινό παιχνίδι Άρης – Παναθηναϊκός, πέφτει θύμα ανάλογης επίθεσης…

Το όχημα, μάρκας BMW, ήταν σταθμευμένο στην οδό Ρόζου στο κέντρο του Βόλου, κοντά στην πολυκατοικία όπου διαμένει η οικογένεια Δαλούκα, αλλά και δίπλα στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας. Ο εκρηκτικός μηχανισμός είχε τοποθετηθεί στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου και ο θόρυβος της έκρηξης έβγαλε τους ενοίκους των γύρω πολυκατοικιών στα μπαλκόνια τους, ενώ αμέσως έτρεξε στο σημείο και ο φρουρός της Αστυνομικής Διεύθυνσης, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα magnesianews.gr.

Πρόκειται για το δεύτερο τέτοιο χτύπημα μέσα σε διάστημα 24 ωρών, καθώς τα ξημερώματα της Παρασκευής είχε βρεθεί εκρηκτικός μηχανισμός στα γραφεία συνδέσμου οπαδών της Νίκης Βόλου, η έκρηξη του οποίου προκάλεσε μικρές υλικές ζημιές.

Η BMW μεταφέρθηκε από την Αστυνομία σε ειδικό χώρο και εξετάζεται από ειδικούς, για να συλλέξουν όλα τα στοιχεία που ενδεχομένως να τους οδηγήσουν στους δράστες της εγκληματικής ενέργειας.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που γίνεται επίθεση στον πρώην διαιτητή με εκρηκτικό μηχανισμό, αφού πριν από περίπου ένα χρόνο είχε συμβεί ανάλογη έκρηξη στο αυτοκίνητο Πόρσε Καγιέν που είχε στην κατοχή του. Το περιστατικό εκείνο είχε γίνει λίγο μετά την κάκιστη διαιτησία του Δαλούκα στον περσινό αγώνα Άρης – Παναθηναϊκός, ενώ ακολούθησε η ανάμιξη του ονόματός του στην υπόθεση των στημένων αγώνων…

To Top