ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Νέα αναβολή για την έδρα του τελικού: Τη Δευτέρα η απόφαση! «Παίζει» η Λάρισα, ανοιχτό για ΟΑΚΑ, απορρίφθηκε η Ξάνθη!

Χωρίς αποτέλεσμα η επεισοδιακή σύσκεψη για την έδρα του τελικού Κυπέλλου. Τη Δευτέρα αναμένεται η απόφαση. «Παίζει» η Λάρισα, απορρίφθηκε η Ξάνθη.

Ούτε στη σύσκεψη παρουσία των εκπροσώπων των ομάδων, αλλά και της αστυνομίας, κατέστη εφικτό να αποφασιστεί η έδρα του τελικού του Κυπέλλου. Η υπόθεση πήρε αναβολή για την προσεχή Δευτέρα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που δημοσιεύει το sport-fm “η Λάρισα είναι το φαβορί, αρκεί να δώσει έγκριση η αστυνομία πως μπορεί να εγγυηθεί για την ασφάλεια του αγώνα, διαφορετικά ο αγώνας θα γίνει στο ΟΑΚΑ”. Παράλληλα, απορρίφθηκε η Ξάνθη!

Ο Άρης εκπροσωπήθηκε από τους Μάνο Λάσκαρη (εντεταλμένος σύμβουλος ΚΑΕ, αδερφός του ιδιοκτήτη Νίκου Λάσκαρη), Δημήτρη Παπακυριάκη (αντιπρόεδρος) και Γιώργο Σφυρή (νομικός εκπρόσωπος και συνεργάτης του Νίκου Λάσκαρη), ενώ τον Παναθηναϊκό εκπροσώπησαν ο γενικός διευθυντής Παναγιώτης Τριαντόπουλος και ο διευθυντής λειτουργίας Γιώργος Μοιρέας, ενώ

Οι άνθρωποι του Άρη είχαν στην αρχή της διαδικασίας έναν έντονο διάλογο με τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Γιώργο Βασιλακόπουλο, που προσωρινά αποχώρησε από την αίθουσα αλλά επανήλθε λίγο αργότερα και η σύσκεψη ολοκληρώθηκε.

To Top